Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. januar 2022
II Ingen sunde 2022 nytårsforsæt herhjemme, men i stedet et ønske om mere balance. Og nogle dage er det sådan en skål her, der udgør den balance. Især på dage hvor putningen trækker i langdrag og man lige så stille kan se sin alenetid fordufte som dug for solen II

Første fulde uge af det nye år er hermed veloverstået, og sjældent har jeg nydt så meget at være tilbage til hverdagen. Ugen blev forceret fuld af overskud og højt humør, og selvom tiden mest af alt blev brugt i mit eget og Evis selskab hjemme i lejligheden, føltes også dét kærkomment. Det efterlod mig nemlig tid til at rykke på nogle af de mange hængepartier, der har hobet sig op i løbet af december, og i særdeleshed i løbet af den to uger lange juleferie med hele familien hjemme, hvor jeg tillod mig selv at drosle ned på arbejde og praktiske gøremål. Det er dog en kæmpe drivkraft for mig at føle, jeg får noget fra hånden, så mens nogle måske henter energi ved at puste ud på sofaen, er det lige omvendt får mig. Jo mere jeg får klaret, des mere energi får jeg. Og den følelse kan jeg godt savne, når der går ferie i den. Men nu er vi på den anden side, og jeg føler mig i den grad tanket op, her som årets anden uge allerede er godt i gang. Energi jeg glæder mig til at omsætte til gode planer og gøremål, der kan streges fra to-do listen.

Første punkt; små glimt fra ugen der gik ♥

II Begge børn opslugt af leg med Nolas dukkehus. Det er fra Maileg og kan købes her, og nok har det været dyrt, men det har vist sig at være hver en krone værd, som nu også Evi er begyndt at vise interesse for det. Faktisk er det det legetøj hun bruger mest tid på herhjemme, og alle småbørnsforældre ved, at legetøj der køber den voksne mere end fem minutters fred, næsten kan koste hvad det vil II
II En tiltrængt tilbagevenden til hjemmekontoret, som juleferien blev lagt bag os, og jeg igen kunne vende tilbage til hverdagen med mig-tid, som Evi sover lure II
II Lørdag i godt frokostselskab på Restaurant Palægade. Deres hønsesalat var i øvrigt en af de bedste, jeg har smagt (undskyld Mads, din kommer ind på en stensikker andenplads ♥ II
II Livet med børn …. II
II Evi indvier julegaven fra mormor og morfar, hendes nye cykelhjelm, så hun inden længe er klar til at komme op og sidde bagpå. Dør lidt over hvor sød hun ser ud, og hvor meget hun ligner en fra hjemmeværnet II
II Sjældent solskin, sådan føles det i hvert fald lidt her ovenpå den første grå uge af januar, over vores stue. Og også det sidste kig med Molecular-lampen hængende der i hjørnet. I weekenden blev den hentet af dens nye øje, og jeg nu glæder jeg mig dels over forandringen i at lampen er væk, og udsigten til at en ny kommer op i loftet. Altså når vi har besluttet os for hvilken. Håber lidt det går hurtigere end det årelange tilløb vi tog til at få den anden solgt! II

    Kommenter