I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBER SHOPPING

6. januar 2022
II 1 LALABY PYJAMAS II 2 SKALL STUDIO TØRKLÆDE II 3 SWEDISH STOCKINGS STRØMPEBUKSER II 4 SKALL STUDIO BLONDE SKJORTE II 5 SKALL STUDIO KÅBE II

Min decembershopping er gjort op og jeg har således det sidste garderoberegnskab for 2021 klar til jer. Jeg har glædet mig ret meget til denne omgang, fordi jeg foruden månedens tilføjelser til garderoben også vil gøre en status over det samlede års forbrug og sammenligne det med året før. År for år drømmer jeg nemlig om at minimere mit garderobeforbrug og tænke mere i kvalitet fremfor kvantitet, og som jeg gik finanserne igennem forud for indlægget her, var jeg en kende spændt på, om det var lykkedes mig i år. Men det kommer vi tilbage til.

Først gælder det nemlig de ting, der er flyttet ind i garderoben i løbet af december. Fem sager er det blevet til, og mens det måske syner af en del, hører det med til billedet, at julegaver også er inkluderet. Dermed bevarer jeg overblikket over, hvad der reelt bliver føjet til min garderobe i løbet af året, både som gaver og egne køb.

De fem tilføjelser består af længe ønsket pyjamas fra Lalaby, som jeg fik af mine søde svigerforældre i julegave. Den har jeg boet i hele juleferien, og er dårligt kommet ud af den endnu. Derudover et fint tørklæde fra Skall Studio, som jeg fik af Mads i julegave, sammen med den ternede kåbe, også fra Skall Studio. Kæmpe upgrade af hjemmegarderoben denne jul! Af egen lomme har jeg selv købt den smukke blondeskjorte fra Skall Studio, der var et delvist panikkøb forud for juleaften. Til gengæld har den allerede været på en håndfuld gange siden juleaften, og har den også på i skrivende stund, så selvom jeg ikke er stolt af køb, der bliver gjort så spontant, spår jeg heldigvis skjorten her en gloværdig tid i garderoben. Sidste tilføjelse er et par prikkede strømpebukser fra Swedish Stockings, der blev mit nye bidrag til årets nytårsoutfit for at peppe en gammel kjole lidt op.

Jeg har købt nyt til garderoben i december for 1559kroner, hvilket er nødigt sluppet, holdt op imod hvor mange lækre sager der rent faktisk er flyttet ind.

Garderobeforbrug 2021 vs 2020

Og så til sammenligningen med sidste års forbrug. Tror I jeg er lykkedes med at føje mindre til garderoben end sidste år?

Det er jeg desværre ikke. Et stykke fra endda. Sidste år føjede jeg nemlig 38 nye ting til garderoben, og i år er tallet 52 (35 stykker tøj, og 17 accessories; sko, strømper, hårpynt). Det piner mig faktisk lidt, at tallet er så meget højere, så der er helt klart rum for forbedring. Som en positiv sidebemærkning har jeg til gengæld shoppet for mindre i år end sidste år. Det samlede forbrug i år beløber sig til 13.660kr, mens det sidste år var 17.920kr. Det svarer til, at jeg køber nyt for knap 1140kr om måneden i snit, og dét tal kan jeg til gengæld godt være bekendt. Så skal tallet bare konverteres til få men bedre køb det næste år.

    Kommenter