Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER #19

3. november 2017

wool-baret

II 1 TERNET FRAKKE NUE NOTES II 2 TEE DREAMS+DUST II 3 STRØMPER &OTHER STORIES II 4 BARET ASOS II 5 FLÆSEBLUSE LOVECHILD II 6 SNEAKERS GARMENT PROJECT X NUE NOTES II 7 ULDBUKSER SPORTMAX II 8 SILKETØRKLÆDE LALA BERLIN II

Jeg er forfærdeligt shoppelysten for tiden, og det afspejler sig vidst lidt i mine mange fredagsfristelser, som stikker lidt i hver deres retning, og ikke som sådan er udtryk for noget, jeg ligefrem mangler i min garderobe. Til gengæld er det hele ualmindeligt pænt og det ville unægteligt gøre min efterårs- og vintergarderobe en hel del sjovere.

Jeg jagter stadig den perfekte ternede frakke. Troede måske, jeg havde fundet den i den her fra Custommade, men jeg er stadig ikke helt sikker. Forleden faldt jeg så over en anden version fra Nue Notes, og den ser også ret fin ud. Printede t-shirt har jeg (åbenbart) et motto om, at man aldrig kan få for mange af, og den enkle hvide Cosmic Girl tee fra Dreams+Dust er ret sej. Det samme er de prikkede strømper fra &Other Stories. Sådan nogle kan man i øvrigt heller ikke få nok af.   

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan godt blive lidt træt af altid at have enten strømpebukser eller jeans på. Derfor gad jeg godt føje et par klassiske slacks til samlingen af underdele, og nu hvor vi går vinteren i møde, ville de her i uld fra Sportmax være et godt bud. Udover enkle t-shirts, som bukserne helt sikkert vil være perfekte sammen med, så ville de heller ikke være noget dumt match til den nålestråbede flæseskjorte fra Lovechild, som er lidt af en powerskjorte! 

På accessories fronten drømmer jeg i denne uge om en blød uldbaret, et printet silketørklæde på udsalg og de flotteste dybrøde sneakers

    Kommenter