Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I NOVEMBER

1. november 2017

jakob-owens-358225

Glædelig 1. november, venner. Sidste efterårsmåned, sidste måned inden juleræset går igang, og vigtigst af alt, en måned jeg har glædet mig til i meget, meget lang tid. Om 16 dage sætter vi nemlig kurs mod 5 dage i Hong Kong, efterfulgt af 10 dages øhop i Thailand, og november bliver dermed en helt særlig måned, fordi halvdelen af måneden jo bliver brugt langt væk fra hverdagens faste rammer. Nedtællingen har nærmest været igang, siden vi for et halv år siden slog til på et par virkelig billige flybilletter til Hong Kong, og med kun halvanden uges sommerferie i år, har tiden føltes lang. Men nu er vi der snart, og jeg glæder mig så afsindigt meget til at sætte autoreply på mailen, og lade ferieroen indfinde sig. 

Udover feriefornemmelser håber jeg dog også at fylde november op med finpudsningen af lidt flere projekter herhjemme og selskabet af mine favoritmennesker, så her på månedens første dag er min ønskeseddel fyldt med intentioner om at:

 • Komme helt i mål med badeværelsesprojektet. Vi nåede lige akkurat at få toilet og vask installeret på den anden sidste dag i oktober efter at have været igang med projektet siden august. Nu mangler bare al nipseriet, og jeg glæder mig til at gå på jagt efter de helt rigtige planter, sæber og knager. Overvejer bl.a de her ophæng til hængeplanter og et pænt sojalys fra fine tinytiny.dk
 • Blive bedre til at komme afsted til hot yoga. Jeg har et klippekort med en ugentlig klasse, men det har simpelthen været så svært for mig at komme ind i en rutine, selvom jeg elsker det, når først jeg er dernede. Forhåbentlig jeg inden ferien kan komme ind i en rytme, så ikke det bliver så svært at komme igang igen, når jeg er tilbage i starten af december. 
 • Spise kager i en god sags tjeneste, når min seje veninde Camilla på fredag arrangerer Bag for en sag indsamlingsevent på Ørestad Skole. 
 • Være på forkant med årets julegaveønsker og måske ovenikøbet få klaret de første julegaveindkøb. Fra en strandstol. På Koh Lanta. Det må da være de optimale rammer til årets Black Friday shopping den 24. november. 
 • Få startet på den guide til København, som jeg mentalt har arbejdet på i lidt for lang tid nu. Jeg har 11 timer at kaste i projektet på vej til Hong Kong, og der satser jeg altså på, at få forberedt en del til bloggen.
 • Krydse fingre for, at jeg ikke får brugt hele feriebudgettet på thairetter og Singha øl, så der måske kunne være råd til at slå til på der her åndssvagt smukke støvler
 • Invitere Mads på burgerdate på Sliders, som jeg har hørt rygter om, lancerer en slider med steak og bearnaisesovs. Det føler jeg mig ret overbevist om, ikke er nogen dum kombi. 

Hvad håber I, at jeres november kommer til at byde på?

 • Reply
  kathrine
  1. november 2017 at 12:40

  Det er nogle hyggelige ting du vil lave i november og så spændende med badeværelses projekt 🙂

  God onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​

  • Reply
   merimeri
   3. november 2017 at 9:58

   Jeg synes også, det er nogle ret dejlige planer at have lagt for november, og hvis bare halvdelen af dem går i opfyldelse, så tegner det til at blive en ret god måned 🙂
   God fredag til dig. Knus

 • Reply
  Ida
  1. november 2017 at 16:20

  Nooo, støvle linket virker ikke. 😁

  • Reply
   merimeri
   2. november 2017 at 19:44

   Det skulle meget gerne virke nu Ida? 🙂

 • Reply
  Lullumut
  2. november 2017 at 19:43

  Det er virkelig billigt at spise i Thailand, så dit budget bør ikke ryge på maden i hvert fald 🙂 Åh suk, de støvler drømmer jeg også om. Har bare hørt fødder hæver efter graviditeten, så jeg køber ingen sko før engang til næste år 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. november 2017 at 10:00

   Haha, det er godt at høre. Er dog lidt spændt på prisniveauet i Hong Kong også, som jeg tænker nok er mere a la det vi har i vesten. Åh nej, det er nok en meget god ide at vente med de helt store skoinvesteringer til efter den lille har meldt sin ankomst. Håber du nyder ventetiden <3 Knus til dig

Kommenter