SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

GANNI HOLIDAY FAVORITES

ganni-holiday-collection

II 1 SLÅ-OM-KJOLE II 2 STRIBET T-SHIRT II 3 LEOPARD SHOPPER II 4 LEOPARD SCRUNCHIE II 5 SLÅ-OM-NEDERDEL II 6 STRØMPER II 7 LEOPARD SHORTS II 8 RYNKETOP II 

Igår landede nyheden om Ganni’s Honey Holiday Collection i min indbakke, og jeg blev straks nødt til at tjekke den ud. Det skulle jeg i bagklogskabens lys nok ikke have gjort, for nu vil jeg sådan ca. have det halve af kollektionen. Men altså, når nu man vælger at lave en kollektion som består af leopardprint, slå-om-kjoler og -nederdel i det fineste lyseblå stof og seje accessories med kant, ja så be’r man altså også selv om, at jeg forelsker mig hovedkuls. Det hele er bare så pænt, og især ovenstående 8 sager ville jeg elskeelske, elske hvis indfandt sig i garderoben. 

Tror jeg bliver nødt til at smutte ned forbi Ganni butikken efter arbejde. Bare lige for at kigge, I ved …..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK