Det har jeg på

OOTD: ALL SET ON PATTERNS

8. maj 2018

a6f912fe-6774-4ff9-b758-8c7132f2a196

704a3ba8-8069-4e63-a1cf-b2ef2211649d

6c9a63e6-b509-4526-9582-b53674805703II COS BLUSE (lignende HER) II H&M NEDERDEL (lignende HER) II MARROKANSKE SKO (lignende HER) II NØRGAARD PÅ STRØGET SHOPPER (kan købes i fysisk butik på Strøget) II

Nåh venner, hvor mange har taget fredagen fri og benyttet anledning til at gå på en lang weekend i dag? Jeg er desværre ikke selv en af dem, men med en herlig fridag ventende i morgen og afgang mod Amsterdam allerede fredag eftermiddag, så klarer jeg den lige. Efter at have nydt en stund i eftermiddagssolen med Mads og et par af hans kammerater og set Vesterbro ose af liv – og grill – føler jeg i hvert fald weekendstemningen, og den har jeg tænkt mig at holde stædigt fast i indtil vækkeuret ringer igen på fredag.

I morgen starter jeg dagen med brunch med tre veninder. Vi skal på Acacia på Gl. Kongevej, som jeg er ret spændt på at prøve. Nogle af jer der har været der? Bagefter besøger vi Mads mormor, inden resten af dagen skal bruges på helligdagshygge og at få pakket til Amsterdam. Vejret ser desværre ud til at blive en blandet landhandel med lidt sol, lidt flere skyer, og en hel regn, så det bliver en kunst at pakke til lidt af hvert kun med håndbagage. Især for undertegnede som virkelig ikke er god til at begrænse sig. Ahem. Tror jeg vil lave en pakkeliste. For mig er det nemlig den bedste vej til at få overblik over pakningen og sikre mig, at den er bedst muligt optimeret. Ok, det er også lidt fordi jeg er et værre liste-dyr, og elsker alle former for to-do lister. Og at kunne strege punkter ud på dem. 

Med i kufferten kommer helt sikkert outfittet fra billederne her, som er en kombination jeg er ret lun på lige for tiden. Masser af print. Tjek. Nederdel med god plads til maven. Tjek. Sommerligt. Tjek. Desværre er det ikke et særlig bloggervenligt outfit, eftersom jeg ikke kan fremtrylle links til én eneste af de ting, outfittet består af. Noget er gammelt. Noget er købt i udlandet. Og noget fås ikke online. Til gengæld tænker jeg, at selve grundtanken bag outfittet er ret nem at kopiere, og lidt har vel også ret. Jeg fornemmer i hvert fald, at gravidoutfit er i ret høj kurs, så selvom jeg måske ikke kan linke til det eksakte outfit, så håber jeg, at det kan tjene som inspiration til, hvordan man også kan klæde sig på, når man er gravid i 6. måned. 

    Kommenter