BABY POST: BARNEVOGNSERFARINGER SØGES

15 FINE BOLIGFUND

 

bedste-boligfund-foraar-2018

II 1 ELLOS SENGETØJ II 2 HEIN STUDIO PLAKAT II 3 BITZ GASTRO MIDDAGSTALLERKEN II 4 PALMS COFFEE TABLE BOOK II 5 NORMANN COPENHAGEN NOTESBOG II 6 ROSTI ÆGGEBÆGER II 7 DURAPLEX KAFFEKOP II 8 STUDIO FORMATA SERVERINGSBAKKE II 9 NORMAN COPENHAGEN PYNTEFIGUR II 10 HEIN STUDIO PLAKAT II 11 NORMANN COPENHAGEN PUDE II 12 SEMI BASIC HÅNDKLÆDE II 13 &K CROISSANT FAD II 14 IKEA VANDGLAS II 15 KÄHLER FLORIA VASE II

Er jeg den eneste, der synes, at påskefridage i kombination med et kedeligt forårsvejr er en oplagt anledning til webshopping? Jeg har i hvert fald brugt de seneste dage på at blive ualmindelig fristet af en masse fine boligsager, og de fem sager i indlægget her, kunne jeg simpelthen ikke dy mig for at dele med jer. 

Et mix af legesyge former, glade pastelfarver og priser, der ikke vælter budgettet. Jeg blev i et højt forårshumør af at lave kollagen, og hvis bare det at samle billeder sammen i Photoshop, kan give den følelse, så tænker jeg, at glæden må komme tifold igen, hvis nogle af tingene flyttede ind i indretningen derhjemme. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BABY POST: BARNEVOGNSERFARINGER SØGES