SUNDAY BLUES

DECEMBER GLIMMER

img_0012img_0011II OTHER STORIES GLIMMER SANDALER II

Ingen december uden glimmer og i år står disse sandaler for glimmerindslaget. I anledning af julens mange festligheder har jeg nemlig købt et par glimmersandaler. Og jeg knuselsker dem allerede. De blev indviet til vores julefrokost på arbejdet, hvor jeg gik all-in på glimmer og også havde iført mig en pailletkjole og en glitrende taske. Mindre kan dog også gøre det, og jeg har siden da brugt sandalerne med tykke strømpe og jeans eller strømpebukser og min velourkjole og de går perfekt til det hele. Det næstbedste (intet kan helt måle sig med glimmer) er, at de samtidig er super behagelige at have på, på grund af den kraftige hæl. Således får de også lov at pynte mine fødder til jule- og nytårsaften, og jeg glæder mig lidt over i år at være på forkant med den del af outfittet. 

Sandalerne koster 680 kr og kan købes her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SUNDAY BLUES