Det har jeg på

SUNDAY BLUES

20. december 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAII H&M ULDFRAKKE II H&M KASHMIRBLUSE (Link HER) II ASOS DENIM NEDERDEL (Link HER) II BIANCO STØVLER II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II TRINE TUXEN LOGO HALSKÆDE (Link HER) II

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har udgivet et dagens her på bloggen, men ifølge arkivet er det ikke sket siden oktober. Jeg var derfor spændt på, om bloggerposeringen stadig sad i mig, da jeg fik lokket min søndagsaftale til at skyde et par billeder. Heldigvis endte alt godt og jeg har tydeligvis ikke helt glemt min signaturpose, haha.

Outfittet var for en gangs skyld holdt helt i blåt, hvilket ellers ikke er ofte det sker. For ikke at være alt for meget på ukendt grund valgte jeg til gengæld at kombinere nogle af mine basisfavoritter, min nye mørkeblå kashmirstrik fra H&M, som ganske rigtigt er endt med at blive et af de mest flittigt brugte stykker tøj i garderoben, en denimnederdel og enkle støvler. Perfekt til en søndag der blev brugt på en morgenmadsdate på 42RAW, de sidste juleindkøb, julegaveindpakning og en kaffeaftale om eftermiddagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Reply
    Julie Mænnchen
    20. december 2016 at 22:16

    Lækkert outfit! 🙂 Jeg MÅ simpelthen få anskaffet mig en denim nederdel snarest 😉

Kommenter