Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. december 2016

Endnu en mandag. Endnu et tilbageblik på en uge, der er fløjet forbi. Mandage kan være en ubarmhjertig størrelse men at bladre kamerarullen igennem og mindes lidt af sidste uges rarheder, hjælper altid på det. Dét og så tanken om, at juleferien venter fire dage forude. Det kan redde selv den mest grå og kolde decembermandag. 

img_9951II Pæne solopgange og udsigt til et København, der endnu er ved at vågne, gør mig også altid glad og er garant for lykkebobler i maven. Udsigten her mødte mig onsdag morgen på vej på arbejde og dén kan man da ikke andet end at stoppe op og forevige til albummet med hverdagsrarheder <3 II

img_9955II Min veninde Cecilia påpegede igår, at det var et ret farvestrålende madtema, jeg har praktiseret den seneste uge. Og det kunne jeg ikke rigtig argumentere imod. Men man siger jo også, at vi spiser med øjnene II

img_9941II Tirsdag efter arbejde satte jeg kurs mod D’Angleterre sammen med to kolleger og intentionen om at få prøvet deres famøse hvide gløgg. Som sagt, så gjort. Kvalitet og oplevelsen matchede dog ikke helt de hampre priser, men om ikke andet blev det prøvet – og eftermiddagsselskabet kunne jeg ikke have ønsket mig bedre II

img_0005II Julerierne i lejligheden har været lidt begrænset i år, men lidt gran har der trods alt sneget sig ind. Og lidt har også ret, sagde minimalisten II

img_9968II Et SKAM-øjeblik lørdag morgen. Åh en fantastisk sæsonafslutning og jeg kommer helt til at savne vores norske venner indtil sæson 4 igen løber over skærmen II

img_9980II Apropos mit farverige madtema så begejstrede denne salat fra i lørdags både mine øjne – og min madglæde II

img_9990II 42RAW’s breakfast bowls er syndigt gode og jeg ville ønske at jeg kunne starte hver morgen sådan II

img_7834II Heldigvis gjorde jeg et ihærdigt forsøg i sidste uge, hvor det lykkedes mig at få 42RAW morgenmadsaftaler i stand både torsdag og søndag II 

img_0003II Søndag sluttede jeg weekenden af med noget af det bedste, jeg ved; julegaveindpakning II

 • Reply
  Kristina
  21. december 2016 at 18:35

  For mig, var 1 sæson af SKAM sådan lidt bleh….
  2. sæson virkelig god!!!!!!!
  Men 3. sæson kan jeg slet ikke sætte ord på! Øj hvor den rørte mig! Er SLET ikke klar til at sige farvel til Isak og Even. Snøøøft!!!!

Kommenter