WHAT I WEAR // VINTERFAVORITTER

LIVING // DREAMING OF A VELVET SOFA

ilva-velvet-sofaII 1 ILVA VELVET SOFA II 2 FLOS PENDEL II 3 BLOOMINGVILLE GULDMETAL SOFABORD II 4 ELLOS RYA GULVTÆPPE II 5 ELLOS VASE II 6 IKEA FÅRESKIND II 7 MENU LOUNGE STRING CHAIR II  8 ALEXA CHUNG ‘IT’ II 9 TOM FORD ‘TOM FORD’ II 10 SKULPTUNA LYSESTAGE II

Billedet her har givet mig en akut lyst til en mørkeblå veloursofa. Ser det ikke bare lækkert ud? Generelt er jeg ret inspireret af stylingen på billedet, og det er jeg garanteret ikke den eneste, der er, og jeg har derfor forsøgt at finde frem til lignende møbler og dekoration, så man kan gøre stilen efter derhjemme.

2 comments

 • Ida

  Den skue er rigtig fin og synes at de ting du har fundet er nogle rigtig gode bud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tak søde Ida, du kan tro, at jeg også har gjort mig umage 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // VINTERFAVORITTER