NOT THAT KIND OF A (GANNI) GIRL

LIVING // BATHROOM DETAILS

bathroom-stilleben

Jeg har haft gang i endnu et dimse-projekt herhjemme. Denne gang var det med formålet om at få lidt æstetik ud på badeværelset. Og jeg synes faktisk, at det er lykkedes meget godt?! I hvert fald er jeg super glad for detaljerne her, som giver lidt hygge til et rum som ellers er lidt kedeligt. Og de fleste af tingene er det faktisk lykkedes mig at finde i budgetvenlige udgaver.

Marmorbakken er fra Bolia og kostede kun 299 kr. Duftpindene er fra Rituals, og kan bl.a. fås billigt i Netto, med de der mærker man kan samle, når man køber for x antal kroner. Orker man ikke dét projekt, kan de også findes i Magasin. Sæberne fra LA:Bruket, bronzelyset fra H&M og det samme med glasvasen. Kurven til toiletpapir er fra Søstrene Grene. 

6 comments

 • Helt vildt fine detaljer. Gad godt at jeg kunne lave fine opsatser inde på mit badeværelse, men kan nærmest kun lige vende mig derinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Det var også en af de ting, jeg ærgrede mig mest over med det lille badeværelse, vi havde i vores gamle lejlighed. Men så har man så meget desto mere grund til at dimse den lidt ekstra i de andre rum 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor ville jeg ønske at mit badeværelse var stort nok, til at der kunne stilles (nogle ting overhoved) derud. Men det er så lille 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Til gengæld har du fået et helt nyt badeværelse, dét må da også tælle som lidt 😉
   Ej jeg kan sagtens følge dig. I vores gamle lejlighed havde vi også et klassisk småt Københavner-badeværelse uden plads til hverken skab eller andet nips, og det var også lidt kedeligt i længden. Så meget desto mere grund til at dimse den lidt ekstra i alle de andre rum 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fint ud! 🙂 Jeg er vild med marmorbakken og den lille vase!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Dem er jeg også selv virkelig glade for – og især at det lykkedes mig at finde dem til så god en pris.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NOT THAT KIND OF A (GANNI) GIRL