DREAMING OF // POINTED FLATS

OUTFIT // REINVENTING MY WARDROBE

240215

// KNIT Acne // DRESS Mango // FAUX LEATHER PANTS Topshop // WEDGES Isabel Marant //

Min kæreste havde fødselsdag i går, og selvom han dermed havde rettighederne til at stå for dagens program, så forbarmede han sig over mig, og indvilgede i at agere kamera-mand til outfitbilleder, selvom det absolut ikke er hans yndlingsbeskæftigelse. Til gengæld tog jeg opvasken fra hans fødselsdagsmiddag, mens han så fodbold med drengene – så jeg vil mene der igen er balance i regnskabet 😉

Outfitkombinationen her kan jeg ikke huske at have i ført mig før, men jeg følte mig simpelthen så godt tilpas, at det bestemt ikke er sidste gang. Elsker hvordan man af og til kan genopdage sin garderobe uden at være nødt til at føje nyt til.

XX

This outfit combination I don’t remember to have worn before, however I felt really good in it, so it definitely won’t be the last time. I love how you some time can reinvent your wardrobe without necessarily adding new stuff. 

7 comments

 • Tillykke! 🙂 Vi er mange, der bruger forskellige lokkemidler, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haha fed måde at logge ham på 🙂
  Og tillykke med han 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Man har vel lært et trick eller to efterhånden 😉
   Tak for din fødselsdagshilsen søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bøge

  Hvor cool! Tror, at jeg fluks vil kopiere kombinationen af læderbukser og kjole 🙂
  Speaking of, er læderbukserne et gammelt køb? De er fede..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Dejligt at kunne inspirere Sara. Jeg synes også, at kombinationen med læderbukser og kjoler fungerer ret godt, så jeg tror også, at jeg vil prøve den af med flere af mine kjoler. Strømpebukser kan også være så kedeligt en gang imellem 😉
   Det er ikke ægte læder, men en yderst vellignende kopi – som ja desværre har nogle år på bagen. Med jævne mellemrum kommer de tilbage hos Topshop, men lige nu, er de selvfølgelig udsolgt.
   Men mener H&M har nogle der minder gevaldigt om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert outfit. Strikken er da også helt perfekt her til de kolde måneder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Virkelig. Der går heller ikke mange dage hvor jeg IKKE har den på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DREAMING OF // POINTED FLATS