UNDSKYLD JEG RODER

DETAILS LATELY

Phew, sådan en omrokering på bloggen ender altid med at være meget mere omfattende (og modarbejdende) end man lige regner med, men jeg er ved at være på plads nu, og mangler bare lige at få rettet billederne til det nye format. Er altid spændt på jeres mening, så håber I synes om det?
Håber I nød jeres fridag igår, og måske ovenikøbet er heldige at have fri idag også? Det har jeg, og udover træning og læsning, så skal jeg mødes med søde Louise og Ida til frokost, som forhåbentlig skal nydes i solen i Kongens Have.
Hav en dejlig dag piger!

10 comments

 • Sååå lækre detaljer søde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kender jeg alt for godt! Men sikke et fint outfit 🙂

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan virkelig lære meget fra google, det er i hvert fald den måde jeg er kommet frem til mit på – og hvis man er stædig nok, så kan man sagtens lære det 😉
  Jeg glæder mig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha kender godt forståelsen, det var også kun fordi jeg blev tvunget til at lave om i mit layout, da hele pludselig var gået i koks. Men når man har tiden til at sætte sig ind i det (eller er stædig nok), så går det egentlig ganske ok, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også altid rart med lidt fornyelse 😉 Det gør vi, og jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét lyder som en skøn dag Camilla. Jeg er lige kommet hjem fra min løbetur, og det er vanvittigt varmt, så tag hellere for lidt end for meget tøj på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fint ud og virker overskueligt, hvilket jo altid er et plus.
  Jeg har også fri i dag – skal ud og løbe om lidt i det fine vejr og senere står den på Samsøe Samsøe-lagersalg og sushi og bobler i aften med tre veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser så godt ud 🙂 Jeg skal også have lavet lidt om i mine ikoner snart. Lækre detalje billeder! 🙂 Vi ses snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig fint ud! 🙂 Jeg tør slet ikke begynde at kaste mig ud i de sidebars 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det kender jeg godt, derfor jeg ikke tør kaste mig ud i det, da jeg ikke tror at jeg kan finde ud af det 🙂
  Ja vi ses lige om snart og jeg glæder mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

UNDSKYLD JEG RODER