Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. august 2022
II Rig på liv og lykke som jeg snuppede det her billeder af mine kærligheder og den fineste aftensol over Karlskrona, hvor vi har brugt weekenden II

Mon de fleste af jer er tilbage på arbejde ovenpå sommerferien i dag? For de nyligt tilbagevendte af jer, håber jeg overgangen til hverdag bliver blid og for jer alle, så håber jeg, at mandagen er rar uanset hvordan I tilbringer den.

Selv fejrer jeg første feriedag i min bare-for-mig-ferieuge, som er landet i min turban, fordi man på mit arbejde har fået en ekstra uges ferie betalt. Så i denne uge holder alle vores kontorer lukket, og da det bare er 2 uger siden, at Mads og pigerne vendte tilbage på arbejde og i institution efter vores fælles tre ugers ferie, besluttede jeg ret hurtigt, at denne uge blot skulle være for mig. Til at gøre præcis hvad jeg har lyst til og i mit eget tempo. For hvor tit husker man lige at gøre det som mor? For mig kommer min egen-tid oftest med en flig af dårlig samvittighed, fordi jeg jo også kunne bruge tiden med mine børn. Men nu tanker jeg mig selv godt og grundigt op i denne uge, og jeg gør det med god samvittighed! Og med et minimum af planer.
Det eneste jeg har besluttet er, at jeg hver dag skal prioritere at få trænet. Om det så er en løbetur, træning hjemme på stuegulvet eller en tur i fitness er underordnet, så længe jeg får det gjort. Fordi det gør mig godt og giver mig energi. 

Og ellers har jeg lidt blogindlæg i ærmet til jer, dette skriv, mit garderoberegnskab for juli, der udkommer i morgen, og en guide til sydsverige, som vi havde den mest fantastiske tur til i weekenden! Jeg har et par møder i kalenderen til ugen, men derudover er der ikke andet på programmet, og jeg glæder mig til at kunne tage mig god tid til, hvad der falder mig ind!

II Langt de fleste PR gaver takker jeg pænt nej tak til, fordi jeg ikke mangler indholdet og gaven vil derfor ikke være beskatningen værd. Og så er der gaver fra Origins, som til gengæld hjertens gerne må komme. Især det er en stak af mit all-time yndlings skønhedsprodukt; masker. Det er en LIFESAVER, når min hud er tør og træt, og jeg prøver derfor at være en flittig maskebruger et par gange om ugen. Min favorit er Drink Up fra Origins II
II Babybuttede sommerben hos min lille is tyv. Evi er rigtig to’er barn på den front, og har nærmest fået is ind med modermælken, fordi hun lynhurtigt fandt ud af at der fandtes en verden af goder som storesøster og ikke nødvendigvis hun havde adgang til. Så vi øver at sige pyt og glæder os over, at Evi bliver en rigtig livsnyder præcis som vi andre herhjemme II
II En rar påmindelse om, at kaostiden med små børn før man aner det er på retur, og på den anden side venter mere frihed og mere overskud. Som da vi lørdag aften ude at spise alle fire pludselig havde voksenro til at drikke drinks, mens vores børn var opslugt af leg på gulvet II
II Månemagi over mit elskede København som jeg en lille smule småfuld hjem fra en rar aften ude. Apropos friheden. Den er på vej tilbage! II
II Fremkaldte fotominder fra årets sommerferie ♥ II
II Jeg savner tit mine veninder. Især efter mange af os har fået børn og hverdagen er fyldt op med logistik. Derfor lever jeg højt på en middagspause som i sidste uge, hvor min aller bedste Charlotte kom forbi til en hurtig frokost og en dele romkugle i solen, mens vi begge havde en time fri i kalenderen mellem møder II
II Nola, der for nylig er blevet fire, har virkelig en fantastisk alder lige nu. Så fuld af nysgerrige påfund og gåpåmod. Og så betager det mig, hvordan man bringer værdier videre i næste led uden nødvendigvis at være bevidste om dem. Det minder Nola mig dagligt op. Og især som når hun på vej hjem fra børnehave siger “Jeg har en god ide, mor. Skal vi ikke gå på Riga og få noget at drikke?”. Hun er så meget et produkt af Mads og jeg med sådan en kommentar. “

    Kommenter