Søndag med pænt på

En fornemmelse for striber

Vejret i dag er muligvis så langt fra forår, som det overhovedet kunne være, så istedet drømmer jeg mig væk til forår og fine striber. Jeg har snakket om det før, men en stribet bluse står efterhånden ret højt på ønskelisten. Jeg har leget lidt videre med stylingen af en sådan, og ovenstående ville være tre kombinationsmuligheder, som jeg nemt kunne iføre mig, og som jeg er temmelig sikker på jeg ville føle mig godt tilpas i. Så er det bare hvor jeg finder den perfekte stribede bluse. Nogle gode ideer?
Link til de forskellige items fra kollagen kan findes her

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Søndag med pænt på