Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

1. marts 2022
II Med favnen fuld af kærlighed. Vi føler os efterhånden sådan solidt landet i forælderskabet med to børn, og nu begynder der sågar at titte små lommer af frihed op igen, når børnene er helt opslugt af leg enten med sig selv eller med hinanden. Nu begynder det for alvor at give mening med to børn, og det føles godt! II

Jeg havde egentlig sat mig for, at indlægget her – som det oftest er tilfældet – skulle have været ude i går, men det gik, som mine aftener går flest; overmandet af træthed i sofaen post putning og med ikke en eneste rest energi tilbage at give af. Vi havde ellers to sovende børn allerede 20:30, hvilket er tidligere end vi plejer, og i tankerne havde jeg allerede gjort mig mange gode ideer om, hvad den tid skulle bruges på. Blog, bog, styr på den sidste praktik forud for vores snarlige ferie. I stedet endte jeg med Pam & Tommy og en lang lur på sofaen. Er jeg den eneste der altid tænker at jeg da kan gøre dette og hint, når først børnene sover, kun for at ende med at nå nul og niks?

Godt der er en ny dag i dag, og nu har jeg sat mig til rette ved tasterne fra formiddagen. Så er der da en chance for at nå i mål før dagen igen går på hæld! Inden sidste uge allerede føles for længst forbi, ville jeg nemlig lige nå at dele en stak af mine yndlingsglimt derfra. Egentlig var det ikke fordi, sidste uge gjorde så stort væsen af sig på papiret, men alligevel var den virkelig god og rar. Fyldt med små lommer af lykke, hvilket minder mig om, hvorfor jeg er så uendeligt glad for vores hverdag, som den er lige nu.

Så, skål på endnu en runde af hverdagen. Lad den være lige så lykkefuld som den sidste.

II Hvis man kan elske en blomst, så er det altså sådan, jeg har det med valmuen II
II Le grand finale på fastelavnsbollesæsonen; med to varianter fra Bageriet Benji, der er helt nyt for os. Især deres semla kommer vi gerne igen efter næste år II
II Det gode ved ikke længere at være på fuldtidsbarsel er, at man får lov at savne lidt. På den gode måde. Og når man savner, er gensynsglæden så meget desto bedre. Og der findes ikke meget bedre end at komme hjem til den her lille fidus, og resten af mit lille hold herhjemme, efter en arbejdsstund væk hjemmefra II
II Min flotte fødselar til fødselsdagsbobler (og babyaktivering) på Sanders II
II Endnu en flot fødselar; min lillebror der fyldte 30 år i lørdags. Februar er travl på fødselsdagsfronten og inden for bare fire dage har både min lillebror, fætter, kusine og Mads fødselsdag, så vi keder os aldrig i den her måned II
II Med de små lommer af frihed der pibler frem, bliver det også nemmere og nemmere for mig at lave noget med Nola, bare hende og jeg, og det nyder jeg virkelig. I sidste uge overraskede jeg hende med en tidlig afhentning fra børnehave og en tur i biografen. Og lykken var ikke til at tage fejl af hos den treårige ♥ II
II Mads er nu fjorten dage inde i hans 9 uger lange barsel, og jeg melder allerede nu, at jeg kommer til at savne tilværelsen, som den er lige nu, når han skal tilbage på job igen. Vi hygger virkelig, og gør os umage med at gøre lidt ekstra ud af hverdagen. Som forleden hvor Nola blev hentet lidt tidligere fra børnehave og vi søgte ly fra gråvejret derhjemme med Rasmus Klump på skærmen og en solid stak pandekager II

    Kommenter