I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER SHOPPING

2. december 2021

Med november lagt bag os, er det tid til endnu et garderoberegnskab. Og i denne omgang byder regnskabet på fire nyanskaffelser til garderoben; en uldfrakke og tre par nye strømper. Fornuftskøb, kalder jeg dem. Eller næsten da, for selvom uldfrakken afgjort er fornuftig i forhold til kvalitet og komfort, så manglede jeg den måske nok ikke rigtig i samlingen af jakker og frakker. I flere år har jeg dog haft lyst til en klassisk mørkeblå vinterfrakke i garderoben, og da jeg endelig faldt over denne fra &Other Stories var det kærlighed ved første blik. Så jeg slog til. Følelsen vandt over fornuften, og jeg har ikke et sekund fortrudt, for den har faktisk været på hver dag siden. Føler mig så tilpas og pæn i den, og med en strik under holder den mig indtil videre rigeligt varm.

Og så er der strømperne. En stak blandede mønstrede strømper fra henholdsvis Becksöndergaard og MP, som er mine go to’s når det kommer til pæne strømper. Det er dem, jeg synes holder bedst til prisen, og for mig, der desvære slider strømper op i en vældig fart, er det rart, at de trods alt ikke har kostet mig i dyre dommer.

I alt har jeg i november købt nyt til garderoben for 1602kr. Jeg har ikke planer om at købe nyt til garderoben i december, men til gengæld glæder jeg mig lidt til at kigge tilbage på det fulde års forbrug, og om det går den rette vej i forhold til overordnet at minimere garderobeforbruget år for år og tænke i kvalitet fremfor kvantitet.

Har du købt nyt til garderoben i november?

    Kommenter