Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

31. juli 2017

Jeg er hjemme efter den bedste weekend i Stockholm, fyldt med pæne udsigtsposter, lækker mad, drinks og min søde venindes selskab – og masser af solskin. Oven på sådan et par dage føles det egentlig ok at være igang med hverdagen igen, når nu det skal være, selvom jeg absolut var ikke indstillet på at skulle op, da vækkeuret ringede i morges. Til gengæld har tiden og dagene det jo med at flyve afsted, og det føles lidt skørt, at det allerede er en uge side, vi kom hjem fra Bornholm – og at der nu kun er 2 uger til vi sætter kurs mod Sardinien.

img_2944II For en uge siden så min frokosttallerken sådan her ud. Det var på Nordlandet, var maden var i selskab med den vildeste udsigt udover de rå klipper. Min tallerken idag på arbejdet var ikke helt så spændende, haha II

img_2964II Se lige den her udsigt fra haven foran Nordlandet. Farverne. Den rå natur. Helt betagende. Og jeg overvejer faktisk lidt, om man skulle få trykt billedet op som en plakat. Det kunne også være et ret fint ferieminde II

img_2965II Tirsdag stod den på nybagte boller, varm chokolade og spilhygge med Mads og to andre vennepar. Det var så hyggeligt, og jeg håber afgjort, at det kan blive en tilbagevendende tradition. Også selvom jeg ikke var i nærheden af at vinde II

img_2976II Bland selv slik begejstring i sin pureste form II

img_2991II Torsdag havde vi vores debut i Absalon kirke, hvor den stod på billige drinks og bingo-banko, partyedition. Fuldstændig genialt koncept, og det er helt skørt, at det har taget os så lang tid at komme afsted, når vi vitterligt bor to minutter derfra. Vi kommer snart tilbage! II

img_3026II Fredag aften i Stockholm ventede denne udsigt mig. Her kunne jeg altså godt bo, hvis vi nogensinde skulle få anledning til det. Så smuk en by. Især på en lun sommerfredag. II

img_3069II Og hvis ikke den smukke natur var nok til at være bare en lille smule forelsket i Stockholm, så er deres kanel- og kardemommebullar. Sådan en skal man altså mindst have én af hver dag II

img_3060II Solblændet, store smil og helt høj på weekendglæde og lækre drinks på en strandbar på Kungsholmen, inden vi skulle ud og spise middag II

img_3106II Som en perfekt afslutning på weekenden ventede dette syn mig oppe over skyerne på vej hjem i går aftes. Helt magisk. Måske en kandidat til billedvæggen ligesom udsigten fra Nordlandet II

 • Reply
  Sarah
  31. juli 2017 at 22:32

  Hvor er dit net fra, på billedet med bland selv slik, og har du eventuelt et link? 🙂

  • Reply
   merimeri
   1. august 2017 at 9:39

   Hej Sarah, det er et net fra Søstrene Grene købt for et par uger siden. Det fås i denne petroleumsfarve, et karrygult og en grøn og koster 25kr. Jeg har desværre ikke link, da Søstrene Grene jo ikke har webshop, men jeg vil tro, at nettet stadig er til at få i butikkerne 🙂

Kommenter