Det har jeg på

OOTD: BORNHOLMSK BLOMSTERPIGE

27. juli 2017

p7230061 img_2968 p7230077II CASHMERE STRIK H&M II NEDERDEL ZARA II SANDALER H&M II TASKE H&M II

Jeg synes altså det er lidt sjovt at tænke på, hvor meget jeg, og stilen herinde på bloggen, har ændret sig det seneste år sammenlignet med tidligere. Sidste sommer, var noget af det mest farverige, der sneg sig ind i min garderobe, en denimblå nederdel, og det var altid en bedrift at finde lokations til mine billeder, hvor der ikke var for mange farver og liv i baggrunden. Sådan er det (heldigvis) ikke helt længere, og som outfitbillederne her vidner om, er jeg ikke så bange for de der farver mere.

På vores sidste dag i Gudhjem valgte jeg nok en af de mest farverige gårdhaver som baggrund for billederne, og se lige, hvor pænt der er. Så blegner vores Vesterbro byhave altså lidt ved siden af. Blev så glad af alle blomsterne, farverne og udsigten, og når og hvis, vi en dag flytter i hus eller lejlighed med have, så skal jeg helt sikkert have etableret mig med en skov af stokroser.

Outfittet i sig selv var også af den mere farverige slags; rød leopardprintet nederdel, koboltblå sandaler, taske med store sten, og så en grå strik til at afbalancere det hele. Min indre blomsterpige var således i sit es der midt i farvemekkaet på Bornholm.

    Kommenter