Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 7

28. juli 2017

 

ganni-faucher-pulloverINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 DENINJAKKE HILFIGER II 2 KVAST ØRERINGE H&M II 3 BADEDRAGT ZARA II 4 JEANS WEEKDAY II 5 STRIK GANNI II 6 KJOLE GINA TRICOT II 7 SLINGBACKS ZARA II

Jeg har lige rejst mig fra morgenbordet – vi har spist morgenmad, der var en weekend værdig i dag, da jeg jo tager til Stockholm i eftermiddag, og derfor ikke er hjemme til vores weekendmorgenmads-traditioner. Istedet kommer jeg til at mæske mig i kanel- og kardemommebullar og sol, og det kan altså også noget. 

Da jeg flyver allerede lidt i 14, har jeg besluttet at arbejde hjemmefra idag, men inden jeg kaster mig også dagens arbejdsopgaver, vil jeg lige nå at dele denne uges fredagsfristelser. Og som I kan se, fortsætter vi i den printede rille. Fristelserne i denne uge udgør faktisk i sig selv et ret fint sensommersæt, og jeg gad altså godt pakke de her 7 sager med i kufferten til Stockholm. Den prikkede badedragt fra Zara har den fineste bare ryg, og den ville være perfekt både til et spot i solen i Stockholm, men også til stranden på Sardinien, som er næste feriestop efter min svenske getaway. 

Udover badedragten, så lurer jeg lidt på et par lyse, forvaskede jeans i et klassisk fit, og de her fra Weekday er et ret godt bud og ovenikøbet på udsalg. De kunne være fine med den ternede kjole fra Gina Tricot udover. Indrømmet, kjolen er nok lige lov vel inspireret af denne fra Baum und Pherdgarten, men jeg synes nu alligevel, at den er et pænt og yderst budgetvenligt alternativ. Til de kølige sommeraftener drømmer jeg om at kunne iføre mig den mintgrønne Faucher strik fra Ganni, som jeg bliver mere og mere lun på, efterhånden som den dukker op rundt omkring på seje damer på de sociale medier. Prisen er lidt hamper, men jeg tænker, at det er en strik, der vil kunne holde i mange mange år. Og tænk så lige hvor sej sådan et sensommersæt kunne være med de prikkede slingbacks fra Zara, og et par seje, røde øreringe med kvaster som prikken over i’et. Min begejstring for skoene blev ikke mindre af, at altid pæne Hanna Stefansson delte dette billede på instagram den anden dag. 

Og som sidste fredagsfristelse, fordi det er ok at drømme, så synes jeg altså, at denne denimjakke fra Hilfiger er vildt sej. Både pasform og den denimvasken ser helt perfekt ud, og så ser det da ret cool ud med de store bogstaver på ryggen, som jeg blot synes, giver jakken lidt mere kant. 

 • Reply
  MAja Harderr
  28. juli 2017 at 15:13

  Er virkelig fan er kjolen fra Gina. Troede den ville have været fra et meget mindre budget venligt mærke da jeg først så den. Lækkert 😉

  • Reply
   merimeri
   31. juli 2017 at 14:24

   Af og til kan man virkelig være heldig med nogle gode fund som highstreet 🙂 Synes den er så fin. Både nu med bare ben og sandaler, men også til efteråret med strømpebukser og støvler.

 • Reply
  Betina
  29. juli 2017 at 10:52

  Jeg er også helt forgabt i den Ganni sweater, men tror simpelthen ikke det er en realistisk disponering lige nu.

  • Reply
   merimeri
   31. juli 2017 at 14:18

   Det er dælme også en hamper pris. Jeg kommer heller ikke til at kaste den slags penge efter den, men håber istedet lidt i mit stille sind, at man måske kan være heldig med en rabatkode eller med et presale senere?!

Kommenter