Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 6

21. juli 2017

ganni-dots-skirt

INDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 PRIKKET SLÅ-OM-KJOLE GINA TRICOT II 2 T-SHIRT RAIINE X HJERTEFORENINGEN II 3 SKULDERTASKE GANNI II 4 DENIM NEDERDEL LOST INK II 5 PRIKKET FLÆSE NEDERDEL GANNI II 6 ZEBRA MULES &OTHER STORIES II 7 STRIBET BLUSE AIAYU II 8 KJOLE &OTHER STORIES II

Selvom jeg skrev igår, at jeg ikke har nået at planlægge indlæg, inden vi tog afsted til Bornholm, så er mit ugentlige indlæg med en omgang fredagsfristelser, en tradition jeg ikke vil undvære.

Jeg drømmer fortsat om masser af print … zebrastriber og prikker. En fin statement t-shirts, som ovenikøbet støtter et vigtigt formål, sarte pasteller og rå denim. Alle sammen ting, der kan mixes på kryds og tværs af hinanden, og som man bliver helt glad af at kigge på.

Særligt fristet er jeg af den prikkede slå-om-kjole fra Gina Tricot, som vil være perfekt til både en dag på kontoret eller til aftener på stranden. Soulmates t-shirten er designet af RAIINE for Hjerteforeningen med det fine formål at sætte fokus på de hjertesygdomme, der rammer kvinder. Den t-shirt tror jeg, at min ældste og bedste veninde Charlotte og jeg skal have fingrene i. 

Den stribede bluse fra Aiayu var jeg inde i Cahetus pop-up shop i Gudhjem og ae lidt på igår, og den er altså virkelig fin og lækker. Nuvel, for mit vedkommende minder den måske lige lovligt meget om min stribede bluse fra Commes des Garcons, men havde jeg ikke den, så var jeg altså slået til. Og så er der de zebrastribede mules fra &Other Stories, som jeg er faldet lidt for. De er altså seje, og kunne være pæne til både jeans, kjoler og nederdele de kommende måneder!

Kommenter