Rejser & rejseguides

FERIEHILSEN FRA KLIPPEØEN

20. juli 2017

bornholm-1

Det er min første fulde feriedag, og det sløve ferietempo er allerede ved at indfinde sig. Vi ankom til Bornholm i går aftes lige i tide til at se solen gå ned over klipperne. Her til morgen er jeg vågnet til lyden af havet, der som en konstant brusen i baggrunden minder os om den vilde natur, der venter lige udenfor teltet. Det er altså terapi for sjælen!

Jeg har ikke planlagt indlæg til bloggen hjemmefra, så opdateringerne kommer muligvis til at blive lidt sporadiske afhængig af, hvad feriedagene bringer med sig. Til gengæld kan I følge med på instagram, hvor jeg med garanti kommer til at opdatere mere flittigt. I kan finde mig på @merimeri.dk

Vi bor på den fineste campingplads lidt uden for Gudhjem, så første punkt på feriedagsordenen idag bliver at gå en tur langs klipperne ind til Gudhjem. Solen skinner fra en lyseblå himmel, jeg fik en chokoladebolle til morgenmad, og jeg har allerede udset mig feriens første is fra Kjærstrup Chokolade på Gudhjem havn. Jo, ferie er skam ikke helt tosset.

 • Reply
  Thit
  21. juli 2017 at 10:09

  Hvor ser det skønt ud. Bornholm er helt fantastisk! Jeg var der for første gang sidste år. Min yndlingsby var uden tvivl Svaneke, hvor de laver øens bedste is! Og så må I ikke snyde jer selv for et visit hos Lov i Listed, som laver den fineste keramik. Hvis I mangler noget at lave, lavede jeg faktisk en guide sidste år: http://thitlund.dk/rejser-turen-gaar-til-bornholm/. Rigtig god sommer til jer!

  • Reply
   merimeri
   22. juli 2017 at 14:57

   Jeg har ikke været herovre siden en folkeskoletur i 7. klasse, så minderne fra dengang var lidt slørede … men jeg er helt vild med øen, og drømmer allerede om at vende tilbage igen næste år! Er lige kommet hjem fra en tur til Svaneke, og jeg er enig, den hyggeligste by indtil videre. Vi havde også planlagt en tur forbi Lov i Listed, hvor vi havde udset os et par tallerkner – desværre kom vi en time efter åbningstid og der var alt allerede udsolgt. Så det må blive næste år 😉

 • Reply
  Lullumut
  21. juli 2017 at 11:34

  Hvis det er Sannes Familiecamping, så mødte jeg min kæreste der tilbage i 2001 <3 🙂 #bedsteminde
  Bornholm er skøn. Ser ud til I er heldige med vejret.

  • Reply
   merimeri
   22. juli 2017 at 14:55

   Eeeej, er det rigtigt Louise? Hvor er det en fin historie. Og det er lige præcis Sannes Familiecamping vi er på. Her er simpelthen så hyggeligt <3

   • Reply
    Lullumut
    24. juli 2017 at 21:34

    Ej hvor hyggeligt 🙂 Vi var for første gang tilbage på Bornholm i 2015, hvor vi boede i sommerhus ved Hasle Marina. Men, vi var da lige henne og se, om det hele lignede sig selv 🙂 Mon ikke vi skal bo der igen på et tidspunkt 🙂

    • Reply
     merimeri
     25. juli 2017 at 13:40

     Jo det må I næsten gøre. Kunne være fint, når den lille bliver lidt ældre, og så komme hen og vise stedet, hvor mor og far mødte hinanden 🙂

 • Reply
  Marie
  22. juli 2017 at 20:51

  Hej Line. Du tagr altid sådan nogle fine billeder! Bruger du et “rigtigt” kamera eller mobil? 🙂

  • Reply
   merimeri
   23. juli 2017 at 8:49

   Hej Marie, det var en dejlig kompliment – tak <3 Til outfit billeder bruger jeg et rigtigt kamera (Olympus Pen), mens de fleste andre billeder er taget med min iPhone og så redigerer jeg dem i Vsco, som er min favorit billedapp 🙂

Kommenter