Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

17. juli 2017

3. sidste arbejdsdag inden ferien, tjek. Jeg er nået til den tid på året, hvor arbejdsdagene snegler sig afsted, og jeg klarer mig kun akkurat lige igennem, fordi det nu kan tælles på en hånd, hvor mange dage, jeg har tilbage, før den står på knap en uges ferie. Det gode ved denne tid på året er til gengæld også, at dagene er lange, så selvom en stor del af tiden bruges på kontoret, så er der stadig masser af tid til at få lidt feriefornemmelse udover. Det gør vi os virkelig umage med for tiden ved fx at skrue lidt ned for træningen for at gøre plads til langsomme morgener, hvor vi kan trække tiden under dynerne lidt. Og ved at have hyggelige hverdagsaftaler med venner i kalenderen, hvor man for en stund kan glemme, at arbejdet kalder igen dagen efter. Sidste uge synes jeg selv, at vi lykkedes ret godt med at gøre lidt ekstra ud af hverdagen, og den endte med at flyve afsted, fyldt godt op med gode ting. 

img_2612II Istedet for at stresse om morgenen for at nå afsted i træningscentreret, så er vi blevet gode til engang imellem at skifte den tur ud med et løb i det fri istedet. Det er både hurtigere og mere effektiv træning, og så kan udsigten i fitnessdk altså ikke helt måle sig med den her fra tirsdag morgen II

img_2617

II Én af de ting, jeg brugte en del timer på i sidste uge, var indlægget om min uddannelse og vejen til jobbet hos momondo. Besøgstallene vidnede om, at det var et emne, I godt kunne lide at læse med om, så det var en ret lille påmindelse om, at de personlige erfaringer er i høj kurs herinde II

img_2657II På en aftengåtur i sidste uge slog vi vejen forbi Westmarket, og jeg blev simpelthen så glad for at se både mængden af mennesker dernede, men også at man har gjort meget mere ud af hyggen. Jeg synes, markedet har fået en lidt hård medfart i en del medier, hvilket jeg finder ret ufortjent, for personligt synes jeg virkelig, det er blevet fint dernede, og jeg kan godt lide at det bliver lidt mere råt og uprætentiøst end Torvehallerne fx er det II

img_2649II Onsdag satte mine veninder Maj, Christina og jeg hinanden i stævne til latinske fristelser og kolde spritz på El Nacional. En hel perfekt midt-uge fejring II

img_2717II I har hørt mig nævne en del gange, at noget af det, jeg savner mest ved at bo i byen, er muligheden for udeliv. Tænk hvis man havde sin egen lille byhave? I lørdags prøvede vi at kurere lidt af have-længslen ved at arrangere os med liggestole og et lille bord i solen i vores gård. Og se lige hvor hyggeligt det blev <3 II

img_2718// Prikker, røde frynser og avislæsning i solen. Verdens bedste start på weekenden! //

img_2728// Lørdag mødtes vi spontant med vores venner Nicoline og Jesper på Kødbyens mad og marked. Og eftermiddagen endte med at blive brugt i selskab med både champagne, burgerfavoritten fra Tommi’s Burgerjoint, og Lillet Vive i spandevis (bogstaveligt talt) II

img_2736II I går delte jeg et hjørne af vores kontor på instagram – ren farvelade fabrik, men man bliver altså glad at sidde der og arbejde II

img_2747II Jeg er efter et års pause kommet igang med min yoga praksis igen. Og det føles så godt. Jeg går til hot yoga i Senses, hvor jeg tager en ugentlig klasse, og jeg har det fantastisk – og svedigt – hver gang jeg går der fra. Jeg har været lidt i tvivl, om jeg virkelig skulle bruge penge både på fitness og yoga, men når jeg mærker, hvor godt yogaen gør mig, så er det alle pengene værd II

    Kommenter