Da jeg forleden postede billedet af min hjemmelavede mexi bowl, var I flere der gerne ville have opskriften. Og det kan jeg godt forstå. Det er nemlig en både pæn, nem, sund og billig aftensmad, som afgjort kommer til at blive en favorit herhjemme. Både som en nem løsning til en travl hverdag, men også til en weekendaften, hvor man kan kræse lidt mere om bowlen og fx skylle den ned med et glas hvidvin eller en øl. Hvilket man nu også kan til hverdag, hvis lysten skulle komme over en 😉
Det er den nemmeste ret at bikse sammen og i virkeligheden kan man jo komme hvad som helst i sådan en skål, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Næste gang vil jeg fx prøve at skifte kyllingen ud med falafler, men da jeg lavede det forleden var det nedenstående ingredienser, som fik lov at komme i min mexi bowl. Bon appetit.
OPSKRIFT
* Quinoa
* Avocado drysset med hvid sesam
* Cherrytomater (helst San Marzano eller blomme)
* Guacamole (den helt simple på avocado, cremefraiche, et skvat limesaft, hvidløg, salt og peber)
* Rød peberfrugt
* Chilibønner, drænet for væske
* Soyamarineret kylling (Skærer kylling i tern og marinerer i soya i ca 30 min inden stegning)
* Cholula hot sauce (Som jeg kommer over quinoaen)
* Frisk koriander
* Limebåde
Ingen kommentarer