Et godt tip

PÅ LÆSELISTEN // Anbefaling til god ferielæsning

18. februar 2015

bøger

// CELESTINE af Olga Ravn // HVIS DET ER af Helle Helle // SØNNEN af Jo Nesbø // MIG FØR DIG af Jojo Moyes // HEKSEN af Camilla Läckberg II // THE 500 HIDDEN SECRETS OF COPENHAGEN //

At fordybe sig i god litteratur er noget af det bedste jeg ved. Desværre er den skønlitterære af slagsen mestendels forbeholdt ferier. I hverdagen bliver det nemlig mest til faglitteratur – og bloglæsning som overspringshandling 😉 Om to måneder sætter jeg til gengæld kurs mod 13 dage i Miami, og her er det bestemt planen at være akkompagneret af en håndfuld gode bøger til at holde mig underholdt på stranden. Jeg har disse fire anmelderroste bøger stående på ønskesedlen, men måske I kan anbefale andre? Jeg kan godt lide de lidt samfundskritiske bøger, skrevet med et glimt i øjet, men en god krimi (aller helst af yndlings krimi forfatter Jo Nesbø) eller chicklit går jeg heller ikke i vejen for. Smid endelige gode tip i kommentarfeltet.

XX

In two months I’m heading for 13 days in Miami. Besides looking forward to vacation and summer (obviously), I’m looking forward to relaxing with a great book, not being course literature. These four titles are on my must-read list. Maybe you can add some?

 

 • Reply
  Ida
  18. februar 2015 at 16:41

  Miami… Årh lad være det lyder lækkert 🙂
  Jeg får heller ikke læst meget skønlitteratur i hverdagen. Men kunne også godt selv tænke mig at læse MIG FØR DIG af Jojo Moyes.
  Mht. krimi, så kan jeg anbefale Camilla Lächberg eller Håkan Nisser – særligt hans bog ‘En helt anden historie’ – den er god 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   20. februar 2015 at 14:02

   Camilla Läckberg har jeg faktisk læst flere bøger af – og ganske rigtig virkelig gode. Nisser har jeg haft lidt svært ved at komme igang med, selvom mine forældre også har anbefalet mig flere af ham.

Kommenter