Skønhed

A NEW BEAUTY ESSENTIAL

19. februar 2015

dream-wonder-nude

Normalt sværger jeg til mineralpudder, men favoritten fra Jane Iredale har altså fået kamp til stregen, af Maybellines seneste lancering Dream Wonder Nude. En ultralet foundation, faktisk den letteste konsistens i Maybellines sortiment, som har en super dækkeevne, uden at føles fedtet på huden. Det er til dato, den bedste flydende foundation jeg har prøvet og mineralpudderen er altså for en stund lagt på hylden, til fordel for denne, som giver min hud en virkelig fin ensartet og naturlig farve.

Jeg bruger Dream Wonder Nude i farven Ivory, som du finder her. Den findes desuden i fire andre naturlige farver og koster 120 kr.

XX

Normally I swear to mineral powder, but the favorite from Jane Iredale has got some serious competition from Maybelline’s newest foundation; Dream Wonder Nude. It has an ultra light consistency, but still makes my skin look flawless and natural. Win!

I use Dream Wonder Nude in the color Ivory, which can be found here. It comes in four other natural colors and cost 120 DKK.

 • Reply
  Ditte
  19. februar 2015 at 13:54

  Tak for tip – jeg har netop købt den i dag, så jeg glæder mig til at prøve den når jeg engang kommer på benene igen efter sygdom 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   20. februar 2015 at 0:05

   Glæder mig til at høre om du synes, den er lige så god som jeg? Tror også den er perfekt til at kurere sygdoms-bleg hud 😉

 • Reply
  Ida
  19. februar 2015 at 18:15

  Jeg er virkelig også pæn 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   20. februar 2015 at 14:02

   Jeg synes også du er pæn Ida 😉

 • Reply
  Stine
  19. februar 2015 at 21:53

  Er dette indlæg sponsoreret eller har du modtaget produktet i gave? Jeg spørger fordi, jeg nu har set en række bloggere anmelde denne foundation – og de andre har alle gjort det klart i deres indlæg, at indlægget var sponsoreret… Som man skal, hvis det er tilfældet.

 • Reply
  Sara
  19. februar 2015 at 22:25

  Enig med Stine – jeg vil også gerne vide om indlægget er sponsoreret?

  • Reply
   infashionwebelieve
   20. februar 2015 at 0:04

   Hej Stine og Sara, det er så fint I spørger. Hvis et indlæg er sponsoreret eller produktet det omhandler er modtaget som kompensation mod et indlæg, så vil det altid fremgå. Rigtig mange produkter modtager jeg blot som gave uden at der er indgået nogen aftale om omtale. Det er fx tilfældet med dette produkt. Når jeg alligevel vælger at omtale det, så er det fordi, jeg oprigtigt mener, det er et produkt der er værd at anbefale – men jeg er altså ikke blevet bedt om at skrive om det.
   Håber det besvarede jeres spørgsmål? 🙂
   Kh.

 • Reply
  Louise
  6. marts 2015 at 3:28

  Hvor høj er dækkeevnen? 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. marts 2015 at 16:37

   Hej Louise, dækkeevnen er selvfølgelig lidt mindre sammenlignet med de traditionelle “federe” foundations, men fordelen ved denne, synes jeg, er at den lader hudens naturlige struktur stå frem, så huden fremstår ren og fin men uden at være “pakket ind” i en creme.

Kommenter