Hverdagsliv

FORKÆLET FØDSELSDAGSBARN

21. september 2014

Jeg har jo nærmest ikke bestilt andet, end at holde fødselsdag de sidste par weekender, og udover at det giver mig mulighed for at bruge tid med mennesker, jeg rigtig godt kan lide, så er jeg også blevet forkælet med helt skørt mange lækre gaver. Og dem skal I ikke snydes for!
Jeg deler dem op i et par indlæg, da ellers vil blive noget billedtungt 😉 Første omgang er nyt nips hjem til. Fik den fineste æske fra Wrong for Hay designsamarbejdet – selvfølgelig i marmor, hvad ellers 😉 Den skal nu pynte fint sammen med mine nyligt indkøbte sukkulenter. 
Så er jeg nu blevet så gammel, at jeg samler på stel. Noget der følger med at blive 26, så er I advaret, dem af jer som endnu har 26 tilgode 😉 Denne gang kunne jeg føje 2 dybe Royal Copenhagen tallerkner til samlingen. Det gode med denne model er at de både kan bruges som dyb tallerken og som skål eller lille anretterfad. 
Sidst, men absolut ikke mindst fik jeg 2 af de fine Kähler Bellino krukker, som jeg har sukket efter længe. Elsker nærmest alt fra Kähler, og disse er så fine til at gemme fx hårnåle, elastikker eller andet småt som ellers bare ligger og flyder. Hay Kaleido bakken er også en fødselsdagsgave, og den skal pynte på vores spisebord med en af Bellino krukkerne og andet stilleben, når jeg lige får det arrangeret. Derudover fik jeg også et fint duftlys fra Himla, som dufter himmelsk (høhø). Det dufter så fint af nyvasket tøj, og jeg elsker hvordan man med et duftlys kan få en lille flig af spa ind i stuen.

XX
I have spend most of my time the last two weekends celebrating my birthday, and besides giving me an opportunity to spend time with people that I really like, I have also been blessed with so many lovely gifts. Some of theme are shown here, and the rest will be shown later on. There are many, so I have to divide it up, so you won’t have to read the longest post ever 😉
 • Reply
  PIXELS OG POESI
  21. september 2014 at 11:01

  Tillykke igen – sikke en fin høst 🙂 hvor har du købt sukkulenterne henne? Jeg ville gerne have et par til vores soveværelse.

 • Reply
  Ida
  21. september 2014 at 11:30

  Det lyder slet ikke spor tosset at fejre fødselsdag flere dage i træk :)Og det er nogle fine ting du har fået til hjemmet 🙂

 • Reply
  Line
  21. september 2014 at 12:10

  Tak søde Betina. De er købt i Dimseriet på Stefansgade (Nørrebro). Absolut en anbefaling værd. De har det største og fineste udvalg af sukkulenter og til gode priser!

 • Reply
  Line
  21. september 2014 at 12:11

  Man kan næsten heller ikke få for meget fødselsdag ;)Ja er de ikke fine? Jeg er også ret begejstret for alle tingene.

Kommenter