Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. juli 2016

Selvom vi allerede har kunne sætte et kryds henover mandagen, så skal I ikke snydes for en håndfuld små glimt fra sidste uge. Sidste uge var nemlig af den særligt rare slags. Fra en tirsdag af den virkelig ego-centrerede slags, til en sjov hverdagsdate og weekendtur til Stockholm. Hvis ikke det var fordi, jeg på fredag går på to ugers ferie, så ville sidste uge være virkelig svær at slå.

IMG_8374// Der er intet, der slår følelsen af nyklippet hår, og efter at have vænnet mig til, at der pludselig mangler 15 cm af mit hår, er jeg simpelthen blevet så glad for min nye længde //

IMG_8391// Onsdag havde Mads og jeg en date af den virkelig sjove slags. Efter arbejde mødtes vi nemlig i fitnessdk på Radisson Hotellet, hvor jeg havde min squash-debut. Imponerende var jeg ikke, men det var SÅ sjovt, og jeg er allerede helt tændt på at skulle afsted igen snart //

IMG_8398// Tidlig fredag morgen var der afgang mod Stockholm – men inden da den obligatoriske feriemorgenmad på Lagkagehuset //

IMG_8430// Vi tog til Stockholm uden de store planer lagt andet end med en håndfuld restaurantanbefalinger med i tasken, som vi havde planer om at nå så langt rundt om. Og det lykkedes. Vi har spist så afsindigt godt, at det er umuligt at vælge bare én favoritoplevelse, og jeg har derfor planer om at lave en spiseguide til Stockholm i løbet af sommerferien //

IMG_8439// Der var så mange fine spisesteder rundt om i især Södermalm, hvor vi boede, og i cafeen her, havde jeg nærmest lyst til at flytte ind //

IMG_8449// Udover en høj succesrate på madfronten, var vi også ret heldige med vejret. Især søndag hvor den stod på blå himmel og fuld sol, hvilket vi fejrede med kanelbullar og pæne øl i en park //

IMG_8464// Selvom vi søndag aften var lidt trætte over, at flyet viste sig at være knap 3 timer forsinket, så blev det opvejet lidt af, at vi til gengæld kunne sætte kurs med Kbh i den fineste solnedgang. Tror aldrig, jeg bliver træt af det syn <3 //

 • Reply
  Venterpaavin
  5. juli 2016 at 15:29

  Lækre billeder – det ser vildt hyggeligt ud (:

  – K

  • Reply
   merimeri
   6. juli 2016 at 22:18

   Og dét var det i den grad også. Det er ret hyggeligt med sådan et ugentligt tilbageblik på de mange gode ting, der trods alt også sker i løbet af en ellers ret ordinær uge.

 • Reply
  Kirstine
  8. juli 2016 at 8:36

  Sådan en mini/spiseguide ville falde i god jord hos mig. Jeg har så længe gerne villet til Stockholm, så jeg håber at kunne komme af sted denne sommer 😉

  • Reply
   merimeri
   10. juli 2016 at 17:08

   Det er godt at høre søde Kirstine. Jeg har planer om at arbejde på guiden i løbet af ugen her, så forhåbentlig den er klar til udgivelse næste weekend 🙂

Kommenter