Hverdagsliv

GLIMT FRA EN DAG I HAMBURG

12. juli 2014

Vi er helt vilde med Hamburg, og byen er lige så hyggelig og fin som jeg huskede den, og sommervejret gør den bestemt ikke dårligere. Vi brugte dagen igår i områderne omkring Hafencity, St. Pauli og Schanzen, hvor sidstnævnte især var favoritten. Det er Vesterbro møder Nørrebro, med hyggelige små spisesteder, upcoming designere, gadekunst, et utal af seje barer og en rar, tilbagelænet stemning, hvor verden udenfor lidt kunne få lov at passe sig selv. 
Det er vores sidste hele dag i byen idag, så tror vi vil bruge lidt tid omkring søerne, for at blive kølet lidt ned, og så vil jeg nok søge tilflugt i noget butikskiggere, når nu man alligevel skal have en pause fra solen på et tidspunkt 😉
 • Reply
  High on Fashion
  12. juli 2014 at 16:10

  Er også selv med Hamburg – det er sådan en hyggelig by 🙂

 • Reply
  Line
  13. juli 2014 at 21:48

  Helt bestemt, og det bedste af det hele er at den ligger i køreafstand! Når vi engang får en bil, så tror jeg også vi vil besøge byen noget oftere.

Kommenter