Hverdagsliv

Weekend

25. oktober 2013

Et lille kig til mit outfit – resten af billederne kommer i morgen.
Jeg har haft en rar fredag, og da jeg først skulle møde på job klokken 12, så fik jeg nået både træning, oprydning og vasketøj inden. Hej fredag med god samvittighed! Jeg har en weekend uden de store planer, og starter den ud med hjemmelavet pizza, rødvin og Vild med dans. Er vist blevet lidt gammel på den konto, og jeg begynder at sætte mere og mere pris på de weekender hvor jeg kan komme igennem uden tømmermænd 😉 Efter en september og oktober som har bestået af festligheder næsten hver weekend, så går det også nok med en enkelt weekend uden.
Hvad skal I lave? 
 • Reply
  Ditte Blog
  25. oktober 2013 at 17:57

  Det lyder meget som min fredag aften :b Det er sgu rart 😉

 • Reply
  Line S.
  26. oktober 2013 at 9:01

  Sådan nogle fredage er nemlig virkelig rare at have engang imellem! Og man får også væsentligt mere ud af lørdagen, hvis den indtages uden tømmermænd 😉

Kommenter