Hverdagsliv

SATURDAY

17. august 2013

H&M; Man jersey / Zara skirt / Asos boots / Line & Jo rings / Jane Kønig rings / Maria black ring / Essie Licorice nailpolish 

Jeg er vel tilbage fra en lille uge i det sydfranske. Det har været en skøn ferie med masser af sol, god mad, gåture langs promenaderne i Nice, Cannes og Saint Tropez – og også en liiiille smule shopping. Dét er indbegrebet af en god ferie, og jeg har nydt det til fulde, vel vidende at det var vores sidste ferie i dette år. Vi drømmer lidt om at tage til New York eller L.A næste år, og dér kommer man ikke til uden opsparing, så derfor har vi besluttet os for at droppe de småferier vi ellers havde snakket om, til fordel for at spare op til en større ferie. Ønsk mig held og lykke med det projekt 😉
Dagen er indtil videre blevet brugt på at ordne tonsvis af vasketøj (hej voksenliv), spontan tur i IKEA med en veninde, for at købe alt det jeg ikke vidste jeg lige manglede og i aften har jeg date-night med kæresten, hvor der skal spises et par store bøffer på Retour Steak – mit absolutte favorit steakhouse i byen.
I morgen skal vi med nogle vennepar ud og se Copenhagen Challenge, og det tager jo dælme 9-10 timer sådan en ironman, så i morgen bliver jeg nok lidt stille herinde, og så er det pludselig mandag. Dér er jeg for det meste også lidt stille, og at det så er første mandag efter ferien, gør det nok ikke bedre 😉
Laver I noget spændende her i weekenden?

I øvrigt tak for jeres mange kommentarer den seneste uge, lover at få svaret på dem alle snarest. Vil bare helst have god tid til dem, for det er så hyggeligt at læse dem alle 🙂

// I’m back from our vacation in the Southern France – I have had such a great time, well aware of the fact, that it were our last vacation this year. NOW I have to start saving some money – wish me luck with that project 😉
This day I have spend doing laundry and a spontaneous trip to IKEA, buying all the stuff I didn’t even knew I was missing 😉 Later I’m going on date-night with my boyfriend.
What are you up to this weekend?
 • Reply
  Pixels og Poesi
  17. august 2013 at 17:12

  Dejligt at have dig tilbage og skønt at høre at du har nydt din ferie!

  Skøn ser du jo også ud, ganske som vanligt. Skal dog gerne indrømme at jeg blev ret overrasket over hårbåndet!

 • Reply
  Line S.
  17. august 2013 at 17:35

  Dét kan jeg godt forstå – det er også et særsyn 😉 Men IKEA-turen kom lidt ud af den blå luft, så havde ikke tid at få styr på lokkerne – og det trængte de ellers til ovenpå rejsedagen igår. Så det blev et hårbånd som blev den impulsive løsning. Kan godt lide ideen om hårbånd, men er stadig lidt i tænkeboks over hvorvidt det er et look jeg kan bære!

 • Reply
  Trine Lykke
  17. august 2013 at 21:11

  Velkommen hjem.
  Det lyder som en rigtig god plan med en opsparing til et drømmeferie. Jeg ved slet ikke hvornår vi kommer til at prioritere en rejse, snart forhåbentlig…

  Det klæder dig rigtig godt med hårbåndet, og det giver en god kontrast til dit look.

 • Reply
  Ida
  18. august 2013 at 10:57

  Velkommen hjem 🙂 Og sikke nogle skønne steder I har været 🙂
  Min weekend har stået på pakning, i dag er det nemlig min tur til ferie – wie 🙂

 • Reply
  Line S.
  18. august 2013 at 10:58

  Tak kære Trine!
  Tro mig, hvis jeg boede i eget hus og havde to børn, så ville rejser også være en by i Rusland for mit vedkommende 😉 Så jeg nyder også bare at have lidt mere økonomisk frihed (hvis man kan have det mens man er på SU) så længe det varer.
  Dejligt du kan lide det – det er også netop kontrasten som tiltaler mig. Måske jeg godt tør prøve et hårbånd igen en dag så 😉

 • Reply
  Line S.
  18. august 2013 at 11:32

  Tusind tak Ida. Og hvor lyder det skønt at du starter ferie nu. Hvor går turen hen?

 • Reply
  anodetofashion
  18. august 2013 at 11:45

  Hvor er du smuk min skat! Det er virkelig et fint outfit, og jeg elsker det fine bånd i håret! Jeg savner dig!

 • Reply
  Line S.
  20. august 2013 at 16:40

  Årh dejlig kommentar sveske, og du kan tro jeg også savner dig! Har pokkers travlt på jobbet i disse dage, men lad os snart finde tid til at snakke!

Kommenter