TING JEG SAVNER EFTER JEG ER BLEVET MOR

LAMPEJAGT OG RABATKODE TIL ELLOS

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos

II 1 II 2 II 3 II 4 II 5 II 6 II

Hånden op, hvis du også synes, lamper kan være noget af det sværeste at komme på plads med i indretningen. Du er helt sikkert ikke alene. Jeg er i hvert fald med dig hele vejen, og synes det kan være lidt af en udfordring at finde frem til den helt rigtige belysning i et rum. Væglampe, loftlampe, gulvlampe, bordlampe? Valgene er uendelige, og når man endelig har fundet en værdig kandidat, koster den det hvide ud af øjnene.

Lige nu er jeg i fuld gang med at overveje belysning til makeoveren af vores soveværelse og for at spare mig selv for frustrationen over at falde for en lampe, der er langt væk fra mit budget, er jeg startet med at kigge hos Ellos. Priserne er nemlig ganske rimelige her, og der plejer at være noget for enhver smag i deres store udvalg af lamper.

Jeg er da også lykkedes med at finde hele seks lamper, som jeg tror ville passe godt ind herhjemme. Både væglamper, der kan bruges som natlamper, en bordlampe og fine pendler til at sprede stemning i loftet. Den dyreste koster 1299kr, og de øvrige et godt stykke under. Et mix af bløde former og farver, og mere skarptskårne, skulpturelle snit. Især lampe nummer 4 og 6 tror jeg kunne tilføre noget rigtig fint i vores soveværelse. Den rosa pendel som hyggebelysning over vores IKEA Stockholm skab, og pendlen med skærm i stof har et drømmende udtræk, jeg ville elske at have hængende over sengen.

Lampe nr 2 overvejer jeg som natlampe. Måske bare i hvid istedet, for at holde fast i det bløde og feminine udtryk, jeg har længtes sådan efter i soveværelset. Tror I ikke det kunne være ret fint? Jeg har sat et billede ind af vores nyindrettede soveværelse, så I kan få en ide om, hvor lamperne skal sidde.

I forbindelse med indlægget her har jeg også fået mulighed for at dele en rabatkode med jer, som giver 40% på dyreste vare. Gælder udvalget af lamper men også tekstiler, indretning (ikke møbler) og tøj. Således er der næsten ingen undskyldninger for at komme i mål med lampejagten. Rabatkoden, der er 460008, gælder indtil 31/5.

KLIK HER for at komme til udvalget af lamper.

4 comments

 • Anna

  Dejlig rabatkode! Er der et minimumsbeløb man skal købe for, før den gælder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Anna, nej ikke så vidt jeg er orienteret. De 40% rabat gælder én vare, og ikke møbler og udsalgsvarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tak for den gode rabatkode. Det er dog ærgerligt, at den ikke gælder nedsatte vare, og alt alle deres gardiner for eksempel er sat ned. Men det er jo smart nok af dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja, det er selvfølgelig en skam hvis du lige havde udset dig nogle fine gardiner. Koden gælder jo indtil 31/5, så måske du kan være heldig at tilbuddet på gardiner når at udløbe inden koden gør det?! Det er i hvert fald værd at holde øje med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TING JEG SAVNER EFTER JEG ER BLEVET MOR