OOTD: ALL THINGS BLUE

ØNSKER DER ER EN 30-ÅRIG VÆRDIG

II NAILBERRY NEGLELAK II ACE & TATE SOLBRILLER II SECOND FEMALE BLUSE II GEIST LYSESTAGE II COCCINELLE SHOPPER II ORIGINS FUGTMASKE II STELLA NOVA BUKSER II HAY VASE II FERM LIVING PRINTET PUDE II OYOY STRIBET PUDE II CLINIQUE LERMASKE II ROSIE WALSH MANDEN DER IKKE RINGEDE II KJÆR WEIS BLUSH II STUDIO ARHOJ SKÅL II

Om sølle 7 dage lægger jeg definitivt mine 20’ere bag mig, klar til at entrere mit første år i 30’erne. Jeg har heldigvis ikke skyggen af alderskrise (endnu) og har istedet besluttet at hæfte mig ved alle dem, som siger, at 30’erne er meget bedre end 20’erne, fordi man har en hel anden ro end tidligere. Og det lyder da ikke så tosset, eftersom jeg synes mit seneste årti i høj grad er blevet brugt på at finde ud af hvem jeg er og hvilke værdier der er vigtigst for mig.

Jeg har brugt aftenen på at lægge sidste hånd på min ønskeseddel, og som I kan se, er jeg ikke ligefrem typen, der ikke kan finde på noget at ønske sig. Til det glædes jeg for meget over at omgive mig med pæne og lækre sager. Således er årets fødselsdagsønsker et herligt mix af nye og gamle skønhedsfavoritter, pæne tilføjelser til hjemmet og til garderoben – og hvis bare lidt af ønskerne er at finde på gavebordet næste onsdag, så er jeg en yderst heldig fødselar. 

2 comments

 • Christina

  Gode ønsker! Har du prøvet den grønne Origins fugtmaske? Den synes jeg er bedre end den hvide 🙂 Så vidt jeg ved er forskellen, at den grønne fugter “i dybden” (og bruges natten over, mega nemt), mens den hvide fugter “her og nu” hvis man fx vil have et gennemfugtet “underlag” til makeup inden en stor fest eller lignende. Håber det giver mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Har endnu tilgode at prøve den grønne version, da jeg har en del over-night masker i forvejen, men det er godt at høre, at den er værd at forsøge sig med. Generelt er jeg ret begejstret for Origins, så jeg må få den prøvet på et tidspunkt. Tak for anbefaling! Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: ALL THINGS BLUE