Et godt tip På ønskelisten Ting jeg kan li'

9 X KNITWEAR

27. september 2016

knitwear

1 WEEKDAY KNIT II 2 PAUL & JOE SISTER KNIT II 3 GANNI KNIT II 4 H&M CASHMERE KNIT II 5 WOOD WOOD KNIT II 6 WOOD WOOD KNIT II 7 STORM & MARIE KNIT II 8 H&M MERINO KNIT II DESIGNERS REMIX KNIT

Det tidlige efterår er min absolutte yndlingstid på året. På grund af farverne udenfor. Den lune efterårssol. Og på grund af tøjet. Efterårstøjet har så meget mere at byde på end sommertøj, og jeg glæder mig lidt over, at det nu igen er tid at finde de bløde og rare striktrøjer frem. Har I det også sådan?

Et par klassiske striktrøjer er uundværlige i basisgarderoben, og for mig er det mine vamsede pullovere der året igennem er de mest brugte i min garderobe. Jeg har de seneste år sværget til H&Ms cashmere trøjer, som jeg har både i sort, lysegrå og mørkegrå. Begge de grå er dog, efter at have været i brug næsten dagligt efteråret og vinteren over de sidste 3-4 år, ved at være slidt ned, og jeg er derfor på udkig efter et par strikkede investeringer til efterårsgarderoben. Jeg har derfor set mig lidt omkring for at finde de bedste bud på årets strik. Og ovenstående 9 synes jeg er ganske gode bud, som både er klassiske, i gode materialer og samtidig har den lille ekstra detalje, som ikke gør dem alt for kedelige.

    Kommenter