SENSOMMER, FAVORITPRINT OG TORSDAGSPLANER

LEOPARDPRIKKEDE FRANSKE FRISTELSER

bosabo-yeti-sandals

Normalt når jeg er på ferie, og shoppelysten melder sin ankomst, har jeg en tendens til at gå i de samme butikker, som jeg også har herhjemme. Således skal jeg altid liiige ind og kigge i Zara, H&M, Mango osv., selvom jeg lige så godt kunne spare mig besværet og gøre det hjemme i København istedet. Dét prøvede jeg at minde mig selv om, da vi var i Cannes forrige uge og gjorde derfor en dyd ud af at komme ind i nogle af de små, lokale butikker. Og se lige et par seje Birkenstocks-lignende sandaler, jeg fandt i en af dem. Taget min forkærlighed for dyreprint i betragtning, vidste jeg godt, i det sekund jeg så dem i vinduet foranlediget af et udsalgsskilt, at jeg ikke ville forlade butikken uden disse. Og som sagt, så gjort. De er fra et fransk mærke, der hedder Bosabo, og jeg er allerede stor fan af mine nye sko, som er blevet flittigt brugt siden vi kom hjem fra det franske. 

Hvad synes I om dem?

4 comments

 • Camilla T

  De er godt nok fede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja er de ikke? Jeg er altså også lidt forelsket i dem, og synes de er et meget godt alternativ til de lidt mere klassiske Birkenstocks.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, de er ret cool 🙂 Kunne godt tænke mig samme model med pels i som hjemmesko her til vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh, dé lyder vel nok også fine. Og rare! Det er altså det gode ved den forestående efterårs- og vintersæson; at det igen bliver vejr til at trække i det bløde hyggetøj og tænde op for stearinlysene derhjemme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SENSOMMER, FAVORITPRINT OG TORSDAGSPLANER