PRINTEDE SKØRTER // 3 JEG KAN LI'

IKEA-DAGENS, DEBUT I STRIBEDE BUKSER OG 2. DAGS TØMMERMÆND

P60900611P60900421P60900561II H&M TOP II ZARA PANTS II ZARA TASSEL LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Godmorgen venner og glædelig søndag. Jeg er lige kommet hjem fra en løbetur rundt om søerne, i et forsøg på at ryste de tømmermænd, som stadig sidder i mig efter fredagens sommerfest med arbejdet, ud af kroppen. Det var sådan en sjov fest med 50’erne som tema, som nogle af jer måske allerede har set på min instagram, og jeg brugte det meste af aftenen og natten på at twiste det bedste, jeg har lært. Klokken 6 i går morges, efter at have set solen stå op over byen, trillede jeg hjem i min seng – og brugte resten af dagen på at binge watche dårlige serier på Netflix og have en lille smule ondt af mig selv og mine tømmermænd.

Af samme grund er billederne her heller ikke fra igår – i så fald ville outfittet have bestået af pyjamas og rodet hår – men fra i torsdags, hvor Mads og jeg efter arbejde var i IKEA for at købe lidt småting; nyt gardin, plante, liggestole og den slags ting man ikke vidste, man manglede, før man pludselig ikke kan leve uden, haha.

Det var første gang, jeg havde mine stribede bukser på på arbejde. Har lige skulle se dem lidt an, fordi, hånden på hjertet, så er et par stribede bukser altså lidt uden for min comfort zone og de har derfor krævet lidt tilløb. Men nu er de for alvor indviet, og jeg synes faktisk, at de gjorde sig ret godt i kombination med en enkel top og et par flade loafers.

Nåh, jeg må hellere kommet videre i teksten. Mads har inviteret på søndagsbrunch på Sidecar og jeg glæder mig gevaldigt. Det er blevet lidt af en ny morgenmadsfavorit, så virkelig en anbefaling værd, hvis man mangler inspiration til weekendmorgenmaden.

2 comments

 • Camilla T

  De bukser er simpelthen så fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tusind tak søde – føler mig også overbevist om, at jeg nok skal ende med at blive rigtig glad for dem i lang tid fremover!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

PRINTEDE SKØRTER // 3 JEG KAN LI'