YOUHESHE MIDSEASON SALE

SUMMER VIBES

Zara top / H&M; jeans / Isabel Marant Bobby boots / Vintage sunglasses

Jeg har været stille herinde på bloggen de seneste dage, men jeg er travlt optaget af at læse til eksamen. Til gengæld nyder jeg at det kan gøres i en liggestol i mine forældres have med sol i ansigtet og bare tæer. Jeg er mere end klar til sommer, og lysten blev ikke mindre af at vi den anden dag bestilte en uge til Mallorca i starten af juni. Både min kæreste og jeg er heldige at have ferie fra studiet allerede d. 6. juni, så vi tænker at det ikke kan være helt dumt at skyde ferien igang med en uges ferie på Mallorca.
Hvad med jer, er I også allerede nu ved at planlægge jeres sommerferie?

20 comments

 • Ih det lyder skønt med et tur til Mallorca. Måske man også skulle bestille sådan en tur, trænger i hvert fald snart til strand, sol sommer og FERIE 🙂
  Og hvor ser du godt ud på billederne!

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget fint look, elsker det enkle.

  /Signe
  http://www.fitninked.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja er det ikke fantastisk? Jeg er simpelthen så stor fan af simple outfits.

  Årh det var da træls med de mange eksaminer. Men så krydser jeg fingre for den fantastiske sommer. Hvis vejret er til det, så synes jeg faktisk heller ikke der er noget mere fantastisk end en sommer i det danske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener også en god lang ferie, ovenpå al dit arbejde med hovedopgaven!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare som en skøn sommer Thea. Hvis vejret er godt, så er der virkelig heller ikke noget mere fantastisk end en sommer i det danske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig, det gør trods alt læsningen lidt mere overskuelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak hvor er du sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk også undgået hvid i en periode fordi jeg synes jeg blev for bleg i det, men efter at være blevet "tvunget" til at komme denne top, i forbindelse med et job, så er jeg faktisk blevet virkelig glad for den – og hvide overdele generelt.
  Det var planen med NY i august, men da jeg lige går og pusler med nogle ændringer til jobsituationen, så er det desværre ikke sikkert vi kan komme afsted alligevel. Så må jeg bare være misundelig på jeres tur istedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Trine, tusind tak. Men du poserer da altid mindst lige så fint på dine billeder, synes jeg nu nok!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja ikke? 😉 Weekenden har virkelig været rar (måske lige med undtagelse af al læsningen), og er sikker på Mallorca bliver det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det lyder dejligt med en tur til Mallorca 🙂 Jeg har endnu ikke planlagt sommerferie, men skal afsted 🙂
  Og dejligt outfit Line 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud. Må jeg spørge til et link til toppen – den er vildt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser altså fantastisk ud 🙂 Og skoene gør sig godt i det outfit!

  Vores sommer bliver dansk camping, en tur i sommerhus og en sensommer tur til Paris i slut august/start september 🙂 Min mand har 4 ugers ferie fra uge 28 og frem, og der skal vi bare nyde København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kommer virkelig langt med et lækker t-shirt, et par velsiddende jeans og et par fede sko! Jeg lever i den kombi for tiden! 😀

  Og hvor lyder det dejligt med en sommerferie i sigte! For første gang i evigheder har jeg ingen sommerferieplaner – Jeg er færdig med eksamen den 16. men fordi jeg har fem eksamener, hvoraf den ene er en fem dages opgave, og de alle er placeret i løbet af 14 dage, er jeg nødt til at udskyde et par stykker til august! Juli står på arbejde, hvorfor jeg heller ikke kan tage afsted der, så jeg må nøjes med en weekendtur til en europæisk storby eller lignende 🙂 Heldigvis skulle den danske sommer efter sigende blive helt fantastisk i år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det så dejligt at man kan nyde det lækre vejr, imens lektierne bliver lavet! 🙂

  Kig gerne forbi. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bare så godt ud søde Line 🙂 Toppen er virkelig pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top lækkert sæt. Blusen er rigtig god til dig. Jeg fungerer slet ikke i hvidt 🙂
  Pøj pøj med eksamenslæsningen 🙂 Og det lyder ikke tosset med en ferie til Mallorca. Skal I ikke også til NY til august? Vi har bestilt 2 uger til NY senere på sommeren, så jeg nyder vejret herhjemme indtil da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig sommerligt, og meget lækkert. Er som altid misundelig på dit hår, og din evne til at posere virkelig lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder dejligt med både "ferie" hjemme hos mor og far og en tur til Mallorca! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

YOUHESHE MIDSEASON SALE