Hverdagsliv

DET VIL JEG LÆSE I MIN SOMMERFERIE

16. maj 2018

sommerlaesning

Billeder er fundet via Pinterest

Vi nærmer os den tid på året, som i hvert fald for mit vedkommende er lig med, at det igen bliver tid til læsning af den skønlitterære slags. I hverdagen er jeg slem til at prioritere den hurtige underholdning fra Instagram og streaming tjenester, men i sommermånederne gør jeg en dyd ud af at lade underholdningen bestå af en god stak sommerbøger. Og ovenpå majs milde vejr og med kun 3 uger til min sommerferie har jeg fået samlet mig en liste af bøger, jeg vil læse denne sommer. Måske der er inspiration at hente til andre, der også er på udkig efter god læsning til sommeferien?

 1. SLUK af Imran Rashid. En bog med værktøjer til at overleve i en digital verden og finde en bedre balance med livskvalitet også uden internet. Tænker det vil være tankevækkende læsning for alle os, der lever en stor del af vores liv på nettet.
 2. SMÅ PÅSATTE BRANDE af Celeste Ng. En roman der stemningsmæssigt skulle være i familie med Desperate Housewifes og Big Little Lies er nok til at gøre mig nysgerrig på at læse mere, og jeg tænker at bogen her, af den anmelderroste forfatter, vil være god underholdning en sløv sommerdag.
 3. EN DAG VIL VI GRINE AF DET af Thomas Korsgaard. Opfølgeren til den anmelderroste debutroman Hvis der skulle komme et menneske forbi. Den nye roman fortsætter den ærlige og sorgmodige fortælling om en underskudsfamilie, der pludselig kommer til penge, og jeg glæder mig til at stifte et nærmere bekendtskab med Korsgaards forfatterskab.
 4. CALL ME BY YOUR NAME af André Aciman. Jeg elskede filmen og jeg kan kun forestille mig, at det samme vil være tilfældet med bogen. Perfekt læsning om en ungdommelig sommerforelskelse som jeg tror, alle kan spejle sig i.
 5. DE af Helle Helle. Et fængende portræt af en teenagepige og hendes forhold til og inderste tanker omkring hendes sygdomsramte mor. Forestiller mig det kan sætte nogle gode tanker igang inden jeg skal til at være nogens mor.
 6. MACBETH af Jo Nesbø. Min absolutte  favoritforfatter udi krimier er ude med ny læsning, og jeg glæder mig til et godt gys i varmen i selskab med Nesbø.
 • Reply
  CK
  18. maj 2018 at 9:28

  Jeg skal læse Den der lever stille af Leonora Christina Skov!

  • Reply
   merimeri
   18. maj 2018 at 14:16

   Åh ja, den har jeg også hørt godt om! Jeg har endnu ikke læst andre af hendes bøger, men kan du generelt anbefale hende?

Kommenter