BETTER SAFE THAN SORRY

INSPIRED BY SIMPLICITY

Se hvor tingene er fra her
Glædelig weekend piger. Har I spændende planer? Jeg går sådan en rar weekend i møde, som i aften skal bruges på date med min kæreste (vi skal ud og spise store bøffer og masser af bearnaise denne skønne dame, mens jeg om aftenen skal til fødselsdag hos en veninde fra studiet. Søndag er det min morfars tur til at blive fejret, og så er den weekend gået inden jeg får set mig om. Er i virkeligheden stadig forfærdelig langt bagud på studiet efter nogle travle måneder, men har besluttet mig for at denne weekend skal bruges på rare ting, og så må den dårlige samvittighed altså udskydes til i næste uge 😉
Til gengæld ville jeg ikke have noget imod at iføre mig ovenstående outfit i weekenden her. Så en i Paris i et lignende outfit, og blev så inspireret af den simple sammensætning, og mikset mellem råt og feminint. Elsker at der nogle gange ikke skal mere til, før et outfit kan fremstå fuldendt. 
Hvad synes I om det?

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BETTER SAFE THAN SORRY