Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

21. februar 2022
II Glad type i kæmpe udsalgskup. Nye jeans fra Zara til bare 59kr. Har haft dem på hver dag siden, og det er så rart endelig med et par jeans der sidder som de skal, efter at min krop efterhånden har fundet sig til rette her på den anden side af graviditeten. De er desvære ikke på udsalg online, men koster til gengæld kun 249kr så ret budgetvenlige. Find dem her II

Jeg er tilbage på bloggen efter sidste uges vinterferie, og har sat mig til rette foran computeren, mens regnen siler udenfor. Og konstant forstyrrer roen fra babyalarmen. Ægte mor-struggle, hah. Jeg har nemlig babyvagten i dag, da Mads har været nødt til at tage en afstikker fra hans barsel for at tage på arbejde. Jeg var lidt spændt på at komme igang med dagen, da jeg i går fik min tredje coronavaccine og frygtede at være helt underdrejet i dag. Heldigvis er jeg indtil videre sluppet med en tung, træt og øm krop, og det virker nødigt sammenlignet med alle dem jeg har hørt om, som har været ramt af høj feber og en slem hovedpine et par dage, og dét ville have været lidt uoverskueligt, når man samtidig skal agere soloforælder. Men nu hvor det tyder på, at jeg får fri af de værste bivirkninger, er det egentlig helt hyggeligt med sådan en rigtig barselsmandag igen, og planen er, at Evi og jeg bare skal hygge nu hvor vejret er alligevel mest af alt kalder på dyner i sofaen. Dét får jeg dog nok ikke min lille tornado med på, men carte blanche til at lege med storesøsters legetøj, mens hun er i børnehave, plejer også at hitte. Så det bliver planen. En ægte barselsdag, inden Mads igen tager over i morgen.

II Endelig kom vores nye smukke vintage Murano pendel op i stuen, og se lige, hvor fint den tager sig ud II
II Varm chokolade og fastelavnsbolle date med den største chokoladetyv jeg kender II
II Campari tonic i en lun solskinsplet mens vi holdt vinterferie i mine svigerforældres sommerhus i sidste uge II
II Og hjemme på Vesterbro igen til sne på ruden. Hvilken kontrast. Jeg var nok mest til campari tonic og solskin II
II Tiltrængt venindehæng og morgenmad på Barlie. Det er længe siden, jeg har været der sidst, men deres morgenmad skuffede ikke. Det må jeg snart igen! II
II En sand fornøjelse at have skiftet pusletasken ud med en rigtig voksentaske; sådan en med bærbar, kalender og favorit arsenalet af skønhedsprodukter på farten fremfor bleer, klemmeposer, og larmende legetøj II
II Når foråret ikke helt er der udenfor, må man jo tage sagen i egen hånd indenfor II
II Det kan godt være, at idyllen kun varede 10 minutter, men det var ikke desto mindre 10 minutter med mit mor-hjerte svømmende over af lykke. De to her, de bliver de bedste venner, er jeg sikker på! II
II Hvad jeg muligvis er gået glip af af lækker morgenmad ude i byen, mens jeg har været på barsel, gør jeg nu et ihærdigt forsøg på at indhente. Således nåede jeg også en morgenmad på Polly i sidste uge i selskab af endnu en savnet veninde. Elsker når vi alle ses med mænd og børn, men det er virkelig også guld, når venindetiden er uden påhæng II
II Perfekt måde at slutte vinterferien på; med varm chokolade og udsigt til blå himmel i Søndermarken II

    Kommenter