Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. september 2020

Øj for en rar weekend det har været. Uventet afslappet fordi vores søndagsplaner endte med at blive aflyst. Barnedåben, vi skulle have været til, måtte endnu engang udskydes, på grund af en mistanke om et corona smittetilfælde, og vi endte således med at få en hel dag uden planer forærende. Og vi har brugt den klogt. Med en tur i IKEA. Ha. Så meget for opfindsomheden. Men så fik vi da købt den nye skuffefront, til en køkkenskuffe der har fået sig et grimt hak, og en skammel til Nola, som vi længe har snakket om. 450kr fattigere, og en omgang dele-nuggets til hele IKEA-holdet på vejen hjem. En billig omgang. Og nu klemmer jeg lige det sidste ud af Nolas middagslur med dette blogskriv, mens Mads er afsted og handle ind til ugen. Og til pandekager. Fordi regnvejrssøndag.

Håber I har haft en god uge og weekend ligeledes?

II Der er ikke meget der slår følelsen af at komme hjem til en rengjort lejlighed, når vores rengøringshjælp har været forbi. Muligvis en overflod, men hold op en rar en af slagsen. For os er det en prioritet, og vi vil hellere spare et andet sted, og så slippe for de evindelige hovedpiner over altid at have dårlig samvittighed over mangelfuld rengøring II

II Smuk efterårskjole modtaget i gave af Envii (derfor reklame). Det er en del af en lille kollektion af printede kjoler og pæne plakater, som Envii netop har lanceret i samarbejde med Fabrek, og jeg bliver helt glad af den sensommerlige blomsterprint II

II Kakaosæsonen er hermed åben, og Nola går heldigvis en lige så gloværdig karriere som flødeskumselsker i møde som hendes far og mor.

Det var i øvrigt den hyggeligste måde at starte weekenden på med en metroudflugt ud efter varm kakao. Nola elsker at køre tog, måske ekstra meget, fordi vi så sjældent gør det, og det er derfor med julelys i øjnene, når vi engang i mellem får taget os sammen og taget afsted på togtur uden andet mål end bare at suge Nolas begejstring til os II

II I denne uge har jeg også haft min debut tilbage på kontoret, efter lige knap 6 måneder hjemmefra. Og det var endnu rarere, end jeg havde forestillet mig. Især fordi te-køkkenet er blevet opgraderet, så jeg nu kan lave mig min egen matcha latte. Læg dertil, at mine savnede kollegaer sad lige dér på den anden side af skrivebordet, og min kontorlykke var gjort II

II Min ♥ II

    Kommenter