Hverdagsliv

Lays of black

24. april 2013

H&M; blazer / Cos shirt / Dr Denim jeans / Dixie sandals / Stella McCartney bag

Jeg har (igen) idag kørt et outfit helt i sort. Føler mig altid lidt kedelig og uopfindsom når jeg gør det, men det er ubetinget sådan et sæt jeg føler mig bedst tilpas i og det kan jeg også både se og mærke på mig selv! Og livet er altså for kort til tøj man ikke føler sig tilpas i …. Billederne her er fra tidligere idag, hvor jeg var et smut inde i byen med min kæreste, for at købe fødselsdagsgave til svigermor. Med hjem kom også lidt nyt basis fra Weekday. Når det kommer til highstreet varianter, så er Weekdays basis items nemlig mine klare favoritter. Kvalitet og pasform er virkelig god synes jeg, og så er deres priser uden sammenligning. HVIS i køber basis i highstreet, hvad er så jeres favoritter?
 • Reply
  Chau
  24. april 2013 at 19:48

  Det ser flot ud dit outfit!

  Jeg er pt. også mest til sort, og kombineret det med hvidt og gråt. Så har sorteret ud af min garderobe på det seneste. Elsker farver, men pt er det bare ikke det jeg føler for.

  highstreet er det nok mest hm som løber med sejren på basis sagerne. Så har jeg for ikke så længe siden købt 2 t-shirt som fulgte med eurowoman bladet.

  /Chau

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  24. april 2013 at 20:10

  Jeg eeelsker sort, så jeg er fan af dagens outfit 🙂

  Jeg har desværre ikke været så begejstret for Weekday, så det er yderst sjældent at jeg bevæger mig der ind! Jeg gider simpelthen ikke tøj der fnulrer efter to vask, så når det kommer til basis (såsom t-shirts og sorte jeans) så foretrækker jeg at give det ekstra for at gå en ordenlig kvalitet 🙂 Cos synes jeg dog er et af de bedre high street brands når det kommer til basis 🙂

 • Reply
  Stephanie
  24. april 2013 at 21:06

  Sikke et flot outfit 😀
  virkelig god stil også er de sko der simpelthen bare for fede! <3

 • Reply
  Anne Cathrine
  24. april 2013 at 21:12

  Jeg har intet imod sorte outfits, jeg syntes der er noget yderst feminint over det.
  Og tasken, hold da op! 😀 jeg er ikke spor misundelig.

 • Reply
  anodetofashion
  24. april 2013 at 21:31

  Du ser dejlig ud, selvom du kun er iført sort – det er flot til dig! Og jeg er virkelig misundelig på den taske! Pas på jeg ikke lige får byttet vores tasker næste gang vi ses 😉

 • Reply
  Pixels og Poesi
  25. april 2013 at 7:37

  Jeg ved ikke om man kan kalde det highstreet, men jeg synes Samsøe basistoppe er de absolut bedste. De holder bare i det lange løb. Jeg har en sort (som jeg sidder i pt.), som jeg fik i julegave i år 2010, og den er stadig lige så sort som da jeg fik den, selvom den har været på gennemsnitligt 2 gange om ugen i al den tid, og vasket tilsvarende ofte. Det synes jeg altså er helt i orden. Specielt til prisen (mener de står til 250 kroner og 2 for 400).

 • Reply
  Karina
  25. april 2013 at 13:52

  Super fint outfit 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:19

  Tak Karina 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:20

  Årh ja Samsøes basis er altid en klassiker. Til gengæld kan jeg godt lide når mine basis items er lidt mere løse i pasformen, og der synes jeg Samsøes plejer at sidde meget til? Eller har de et større udvalg, som jeg måske ikke kender til?!

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:20

  Du kan være rolig – den bliver vogtet med liv og sjæl 😉

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:21

  Hehe ja ikke? Den bliver også brugt flittigt i disse dage, og jeg får næsten helt ondt af min Rika som bare hænger helt efterladt tilbage nu!

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:21

  Tusind, tusind tak Stephanie 🙂

 • Reply
  Line S.
  26. april 2013 at 17:23

  Ej er det rigtigt? Det er skægt som man kan have så forskellige erfaringer fra noget. Jeg har nemlig aldrig oplevet hverken fnuller eller skæve syninger med Weekdays basis, men går også altid efter kvaliteten i modal, som jeg synes generelt holder godt – uanset hvad der står i nakken. Kunne være man skulle kigge efter Cos' basis også. Kunne forestille mig priserne her også var ganske rimelige?

Kommenter