Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

13. februar 2017

Glædelig mandag! Håber I har klaret jer vel igennem dagen uden de værste mandagsskavanker og at I kan se tilbage på en rar weekend? Takket være den klare blå himmel og den fineste februarsol, som jeg har haft udsigt til hele dagen fra mit skrivebord har jeg været i et fremragende humør, og end ikke den obligatoriske mandagstræthed, har kunne slå mig ud af kurs. Har følt mig helt forårskulret, og hvor har jeg dog savnet den følelse! For mig er der ikke noget, der kan gøre mig i godt humør, som når de første spæde forårstegn rammer os og ovenpå de seneste mange grå og sjappede uger, har jeg gjort mig ekstra umage for at nyde det fantastiske vejr, som weekenden har budt på. Med d-vitamin depoterne fyldt op og efter en netop veloverstået mandagstræning, glæder jeg mig til at synke ned i sofaen og kigge tilbage på nogle af de særligt rare billedglimt fra sidste uge.

img_0658II Lige så glad som solskin gør mig, lige så træt og energiforladt bliver jeg, når det konstant er gråt udenfor. Derfor gjorde jeg mig i sidste uge særligt umage med at gøre det lidt rart for mig selv som kompensation for det kedelige vejr udenfor .. og her virker friske blomster altså hver gang II

img_0653II Når man bliver mindet om, hvor godt ens bedste veninde kender én; en påmindelse om sæsonpremieren på Gift ved første blik i samme sekund som jeg selv lige var ved at udgive en insta story om aftenens program II

img_0704II Årets første te to-go der kunne nydes i et solskinsspot uden vanter. Foråret er afgjort på vej <3 II

img_0731

II Det overrasker nok ikke nogen, at jeg har et svagt punkt for pæne morgenborde. Det gør mig altid så glad, at hygge om pæn morgenmad og forleden blev morgenbordet lige ekstra pæn takket være de nye Palæo smoothies som forhandles eksklusivt i 7-ELEVEN II

img_8076II Igår udnyttede jeg det gode vejr, og begav mig ud på en 9km lang cykeltur med kurs mod Den Blå Planet, som jeg i evigheder gerne har ville besøge. Og det var sådan en fin oplevelse at gå rundt derude med udsigt til det forunderlige liv under havet II

img_0692II Efter jeg er flyttet for mig selv, har jeg virkelig genfundet glæden ved at lave mad. Det bedste er dog at lave den sammen med nogen, og fredag sås jeg med Mads, hvor vi lavede den lækreste smørstegte havtaske på en blomkålspure og toppet med persilleolie, knuste flæskesvær og ærteskud. Så afsindigt lækker og jeg bliver sulten igen bare ved tanken. Mmmmm … II

img_0743II Søndag havde jeg et lykkeligt croissant moment, hvor jeg endelig fik slået vejen forbi Mirabelle og prøvet deres berygtede croissant. Og jeg kan allerede nu konkludere, at det bliver farligt at bo blot et stenkast fra dem (godt der stadig er længe til bikinisæsonen går igang igen) II

 • Reply
  Anne
  13. februar 2017 at 20:46

  Jeg synes det er så inspirerende at du og Mads ses, på trods af jeres break-up. Meget voksent og sejt! Og derudover vil jeg sige, at jeg elsker din blog og instagram – det inspirerer mig altid til at sætte lidt mere præcis på de små ting 🙂
  Hav en skøn uge <3

  • Reply
   merimeri
   14. februar 2017 at 10:30

   Kære Anne, du aner ikke hvor glad din kommentar gjorde mig igår. TAK <3 Hvis jeg kan inspirere bare en håndfuld af jer søde læsere til at værdsætte de små ting i hverdagen, så vil jeg være uendeligt glad. Derudover tak for din ros til måden Mads og jeg håndterer hele situationen på. Der er jo ikke én rigtig måde at gå fra hinanden på, men for os betyder det alverdens at vi stadig kan ses og snakke sammen, fordi vi stadig begge to holder rigtig meget af hinanden!
   Håber du får den dejligste uge!
   Knus til dig

Kommenter