Ting jeg kan li'

VELVÆRE I EN CORONA-TID

21. april 2020

Nogle af produkterne er modtaget i gave, og markeres derfor som reklame nedenfor

 

Jeg synes vi trænger til lidt velvære i denne tid, gør vi ikke? Velvære er selvfølgelig altid en god ting, men lige nu synes den ekstra tiltrængt. I ved de der små ting og sager der giver glæde på kontoen og giver en følelse af overskud. Følelsen af at have gjort noget godt for sig selv. De ting samler jeg glædeligt på, og i dette skriv har jeg derfor samlet en stik rare ting, der giver velvære i en Corona-tid.

 

♥ Hyggelæsning i Yolly Magazine. Et nystartet dansk initiativ der bringer velreflekterede og velskrevne historier om familieliv, mad og natur, alt sammet leveret i det fineste layout. Jeg har indtil videre labbet i de to udgivelser, der er udkommet, i mig, og jeg glæder mig allerede til det næste. 

♥ Selvbruner til din selvpleje nu tiden i solen måske ikke helt arter sig om normalt. Denne selvbruner mousse fra Matas er virkelig god. Let at dosere og fordele og giver en gylden, naturlig farve. 

♥ Friske jordbær der nu er i sæson. Desværre ikke danske endnu, men de spanske smager tæt derpå. Altså himmelsk.

♥ En økologisk og mild Cleansing Milk fra danske Jurenka, der efterlader din hud ren og blød. Det bedste jeg har gjort for min hud længe. I forbindelse med mit tidligere samarbejde med Jurenka kan du stadig nå at få 20% rabat på denne og resten af udvalget fra Jurenka med koden ‘merimeri20’ (modtaget i gave, derfor reklame)

♥ Deep Cleansing Scrub, ligeledes fra en ny dansk favorit. Woods (modtaget i gave, derfor reklame). En ny favorit der har vippet scrubben fra Rudolph Care af pinden herhjemme. 

♥ At drikke sin yndlingste i yndlingskop. Unika kopperne fra Peter Shire er åndssvagt dyre, men den kommer altså med en lykkeflig for hver tår du tager af den smukke kop. Jeg køber dem hos Les Gens Heureux

♥ På anbefaling af mange af jer efter sigende den bedste håndcreme til tørre og revnede corona-hænder. Glycerin håndcreme fra Matas. Den er Svanemærket og har vundet Bedst i Test hos Tænk i efteråret. Den er allerede godt igang med at gøre mine ru hænder smørbløde igen.

 • Reply
  Emilie
  22. april 2020 at 11:27

  750 kr. for én kop? WOW! Nogle må vende sig i graven, haha!

  • Reply
   merimeri
   23. april 2020 at 6:27

   Ja billige er de ikke, men selvom det måske lyder lidt åndssvagt, synes jeg faktisk de er pengene værd! Den designhistorie der følger med, kan jeg godt lide, og så er de forbløffende gode at drikke af – vipper alle mine andre kopper af pinden!

 • Reply
  Julie Koch
  25. april 2020 at 16:27

  Jeg fik en kop i fødselsdagsgave. JEG ELSKER DEN!!

 • Reply
  Rasha
  27. juni 2021 at 18:53

  God guide, og nogle meget relevante ting.

Kommenter