Hverdagsliv

FREDAGSPOST

31. januar 2020

Så blev det fredag. Og selvom jeg som altid glæder mig, bevares, så føles det altså også som om det var mandag for fem minutter siden. Ugen er fløjet afsted på den gode måde. Med overskud og rare planer. Hvilket var tiltrængt ovenpå sidste uges lidt underdrejede humør. Et mix af spændende projekter på job, arbejdsdage der flaskede sig, og rare afbræk med blandt andet middag på Kiin Kiin Tok Tok og bio-tur ind imellem, har gjort godt, og jeg håber for weekenden, at den fortsætter i samme spor.

I dag er det mig, der skal hente Nola, og efter at de fleste aftenener i denne uge er gået med arbejde, glæder jeg mig til at kalde weekenden tidligt i eftermiddag. Jeg vil hente hende i klapvognen i dag, så vi kan gå på tøsetur bagefter. Der skal findes en god flaske vin og årets første stenbiderrogn til i aften, og så vil jeg unde mig selv nogle friske blomster til at sprede glæde resten af weekenden. 

I morgen går turen tidligt mod Vordingborg, hvor vi skal til dåb for Nolas grandfætter, og det skal blive hyggeligt med en hel dag sammen med familien, selvom vi desværre må undvære mine forældre, der netop er taget afsted på vinterferie. Vi er tilbage i København igen om aftenen, så det passer med at resten af weekenden kan bruges i byen. Søndag vil jeg starte dagen med en løbetur, inden Lisbeth kommer forbi for at skyde billeder af Nola. Om eftermiddagen har jeg en fastelavnsbolleaftale med et par veninder, og jeg tænker allerede søde drømme om, hvor vi mon skal have dem fra. Mads og jeg blev i aftes enige om, at vi vil holde sukkerfri februar, indtil panikken over, i så fald ikke at måtte få flere fastelavnsboller, ramte. Så vi blev enige om et kompromis hvor vi ikke må synde med andet end fastelavnsboller, haha. Sikke nogle sukkerøre vi er!

Og jer, hvad skal weekenden bruges på? Det er altid så hyggeligt, når I tager jer tid at dele weekendens planer, så hvis I har lyst, må I endelig give lyd.

Jeg har også glædet mig til at samle en håndfuld weekendtips sammen til jer, så de kommer her.

 • Nå i biografen og se Parasite, hvis du som jeg også er en af de eneste, der endnu ikke har nået at se den. Jeg kom afsted igår, og den overgik alle mine forventninger. Så god. Sjov, finurlig, dramatisk og tankevækkende, men nogle klare og vigtige pointer der bliver serveret på en ret interessant måde. Stor anbefaling.
 • Bliver vi i skærm-genren, vil jeg også lige tippe om Netflix-serien After Life der både er skrevet af og har Ricky Gervais i hovedrollen. Virkelig hyggelig, humoristisk og hjertevarm underholdning.
 • Spise mindst én fastelavnsbolle.
 • Søndag er der Trendsales Market fra 10-15 i Nørrebrohallen, hvis nogle er på genbrugsjagt. Med mit mål om at købe brugt frem for nyt i 2020, har jeg i hvert fald en ide om, at jeg skal noget mere afsted på markeder i år.
 • Læse denne velskrevne CNN artikel om flyskam og tendensen til, at vi peger fingre ad hinanden istedet for af det system, som har ledt os til den miljøkrise, vi står i.
 • Reply
  Lullumut
  31. januar 2020 at 21:28

  Det er lidt sjovt. Vi har også planlagt sukkerfri februar herhjemme 🙂 Vi holdt sukkerfri april sidste år, og det ikke ikke ret godt pga. påsken og alt for mange sociale arrangementer. God idé med, at I må synde i én ting.
  Jeg har ikke de helt store planer for weekenden. Skal hjælpe min mor med at rydde op og køre en masse ting på genbrugspladsen på søndag, da hun ikke selv har kørekort eller bil. Og så skal jeg nok have sat lidt ting på DBA, nu hvor der er kommet løn ind til de fleste 🙂

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2020 at 10:30

   Pyha nej en sukkerfri april ville nok også være for ambitiøs til mig. Så hellere i februar 😉 Håber I er kommet godt fra start med projektet indtil videre!

Kommenter