Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I FEBRUAR

1. februar 2020

Jeg ved ikke, om det hænger sammen med, at vores liv og hverdagsrytmen er så meget anderledes, efter jeg er blevet mor, men i år har jeg slet ikke haft det der klassiske januartungsind og følelsen af, at måneden har varet i evigheder. Istedet føler jeg, at vi kun lige er kommet tilbage fra juleferien, og så er det allerede februar. Og eftersom februar er en kort måned, er vi praktisk talt nærmest allerede på vej ind i marts. Og så er vintermånederne lagt bag os, woohoo.

Men, selvom jeg for alvor er begyndt at glæde mig til forår, glæder jeg mig nu også til februar. En måned der blandt andet byder på et væld af fødselsdage, en kæreste getaway, rare aftaler med gode rare venner og en hel masse helt almindeligt hverdagsliv. Så her altså listen med, hvad jeg vil lave i februar.

 • Spise i hvert fald en fastelavnsbolle om ugen. Nu er vi jo sådan for alvor i sæson, så mindre kan ikke gøre det.
 • Glæde mig til en aften ude på Oysters & Grill i selskab af gode venner. Jeg kom der meget engang, men har ikke været afsted i flere år, og nu ser jeg frem til et gensyn med det uhyggelige og uformelle spot.
 • Fejre min lillebrors, kusines og Mads’ fødselsdag. Februar er store fødselsdagsmåned i min familie, hvor vi inden for fire dage kan fejre fire fødselsdag.
 • Som en tidlig fejring af Mads’ fødselsdag, snupper vi et ophold på Helenekilde Badehotel. Ord kan dårligt beskrive hvor meget jeg glæder mig til en dag i morgenkåbe, god mad, vin og en hel nat i en hotelseng.
 • Endelig løfte sløret for lidt flere detaljer fra vores bryllupsplanlægning. Vi er nu så langt med den, at jeg gerne vil begynde at åbne lidt mere op for, hvordan det hele skal løbe af stablen.
 • Besøge min ældste og bedste veninde i hende og familiens nye hus. De er flyttet ind ikke langt fra Dyrehaven, og jeg glæder mig til at kombinere besøget med en tur i den smukke have, om vejret er med os. Det var det ikke sidst vi var i Dyrehaven, skulle jeg hilse at sige. Flashback til Mads, Nola og jeg der tilbage i efteråret forsøger at krympe os sammen under et træ i ly for pludselig monsun regn.
 • Afslutte mit psykolog forløb hos Neela. Jeg har efterhånden rygsækken fuld af gode værktøjer, jeg kan bruge, så det er ved at være tid, at jeg skal stå på egne ben og fortsætte arbejdet på rejsen selv.
 • Sætte en veninde i stævne til en tur i biografen for at se Bombshell, der med Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie i hovedrollerne ikke burde kunne skuffe.
 • Og så vil jeg udnytte sæsonen til at spise stenbiderrogn hvor end, jeg kan slippe afsted med det. Fiskemanden fortalte mig i øvrigt i går, at prisen på stenbiderrogn er rekordlav i år, og der er udsigt til, at den falder yderligere i næste uge. Så meget desto bedre. 

Hvad står på jeres ønskesedler for februar?

 • Reply
  Amalie
  2. februar 2020 at 9:08

  Sikke nogle dejlige ting du har i vente, Line! I min familie er det marts, hvor der er fire fødselsdage plus en håndfuld gode veninder, så jeg kender godt følelsen, af at man næsten ikke når andet i weekenderne.

  Min februar står på rejse til Thailand, så mine ønsker er ret beskedne ;-), bare der er dejlig varmt, lækker strand og gode drinks, så vil jeg mene at denne måned overgår alle forventninger <3

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2020 at 10:29

   Åh sikke en herlig februar-udsigt at have sig. Rigtig god ferie Amalie <3

Kommenter