Hverdagsliv

ØNSKER FOR 2020

4. januar 2020

II GANNI KJOLE II PICO HÅRBØJLE II BIANCO SANDALER II

Som jeg skrev i mit tilbageblik for 2019, er et af mine helt store ønsker for det nye år, at finde mere tid til det, der gør mig glad og giver mig overskud. Bloggen er én af de ting. Og jeg er så motiveret for dele ud herinde og forhåbentlig lave noget indhold, der er rigt for både jer og mig. Som inspirerer og som giver glæde at læse. 

Og starten på det nye år her føles lidt som en anledning til en frisk start for mig. I ved sådan lidt første dag på nyt arbejde agtigt, hvor man bliver tvunget til at tage stilling til, hvilke gamle arbejdsvaner, der skal bestå, og hvilke nye, der skal føjes til. Og som dem jeg skriver til, føles I også på en måde lidt som min arbejdsgiver. Som ham eller hende, jeg gerne vil stille tilfreds med mit arbejde. Hvis præferencer jeg gerne vil ramme. Det er trods alt sjovere at bruge min tid på indhold, som I også gider læse. 

Så, udover mine faste føljetoner med små glimt fra ugen der gik, garderoberegnskab, og kalenderkig, som jeg fornemmer I er glade for, vil jeg gerne målrette mit arbejde endnu mere til indlæg, som I er nysgerrige på og godt kunne tænke jer at læse.

Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig at høre fra jer, hvis der er bestemte indlæg eller mere overordnede emner, I gerne vil have mig ind på. På tegnebrættet lige nu har jeg blandt andet en guide til børnevenlige steder at spise i byen, en forårsguide til byens bedste is, et indlæg om gode arbejdsrutiner på hjemmekontoret og inspiration til valg af vielsesringe. Men måske I har andre ønsker? Mere mor-liv, mere mode, mere bolig, mere bryllupsplanlægning? Hvad som helst. Og så kan jeg derfra blive endnu skarpere på, hvor jeg skal arbejde mig hen imod i 2020. 

Glæder mig til at høre fra jer ♥

 • Reply
  Laura
  4. januar 2020 at 17:31

  Mere mode, mere bolig, mere livsstil og måske karriererelaterede indlæg. Er i forvejen kæmpe fan af ugen der gik + garderoberegnskab!

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:19

   Super gode input Laura. Især det med karrieren. Det vil jeg rigtig gerne skrive om. Og i forbindelse med mit samarbejde med DJØF, kommer jeg faktisk snart ud med et indlæg med gode tips til lønforhandlingen.

 • Reply
  Stine
  4. januar 2020 at 19:34

  Mere mode og mere livsstil! Elsker garderobeindlæggene og tips til ting at lave/spise/besøge i byen 🙂 Og måske et indlæg eller to om, hvordan man holder sit parforhold ved lige efter at have gåder et barn… Jeg har termin om fem uger (vores første og meget, meget ønskede barn!) og er allerede begyndt at tænke over, hvordan vi skal klare skærene som par med sådan en lille størrelse i huset 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:20

   Så gode ideer Stine, tak for at dele. Kunne være spændende at skrive om parforholdet post barn, så det vil jeg rigtig gerne tage til mig. Al mulig held og lykke med den forestående fødsel – jeg er misundelig på den kæmpestore oplevelse du lige om lidt skal igennem ❤️

 • Reply
  Sofie
  4. januar 2020 at 19:58

  Elsker indlæg om morlivet, om at balancere det med arbejdet samt de faste indlæg. Men glæder mig til at læse indlægget om gode arbejdsrutiner på hjemmekontoret 🙂 og godt nytår!!

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:21

   Fedt at høre Sofie! Jeg vil glæde mig til at komme igang med det. Godt nytår til dig også 🎉

 • Reply
  Cecilie
  4. januar 2020 at 22:01

  Mor-livet ifh arbejde og socialt og parforhold og daglige pligter. Klart bryllup – skal giftes juni 2021, et sted fra dit indlæg på baggrund af dit indlæg – so bring it on, tænker jeg skal mega inspireres af dig 🙂 synes også din status over budget til garderobe er sjovt. Måske noget om fremtiden; børn i byen, sommerhus, koloni, tæt på bedsteforældre, flere børn i byen … guides til spisesteder og caféer – virker som om du får prøvet lidt forskelligt 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:23

   Til det vigtigste først: KÆMPE tillykke med 2021 brylluppet, Cecilie ❤️ Og ih, nu er jeg helt nysgerrig på, hvilket sted I har booket, hvis du vil dele? Så dejligt at det indlæg har kunne bruges!
   Tusind tak for alle dine gode ideer til indlæg. Jeg skriver det hele bag øret. Så god inspiration!

 • Reply
  Josefine
  4. januar 2020 at 22:14

  Godt nytår Line!

  Bolig bolig bolig! Du har virkelig øje for det. Jeg bliver altid inspireret.
  Derudover gerne tanker og tips til en bæredygtig livsstil.

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:24

   Dejlig ros Josefine!
   Jeg skriver mere bolig på ønskesedlen for 2020. Tak for at skrive!
   Rigtig godt nytår 🎉

 • Reply
  Sarah
  5. januar 2020 at 18:38

  Jeg har ingen børn og skal ikke giftes, så jeg er altid ret hurtigt igennem børne- og bryllupsindlæg 😉 Til gengæld ELSKER jeg at læse om din garderobe, både i forhold til nye køb, genopdagelse af gamle køb, tanker om forbrug osv. Dine boligindlæg er også altid vildt inspirerende. 🙂

  • Reply
   merimeri
   6. januar 2020 at 6:25

   Dejligt du til gengæld finder stor glæde i garderobe og boligindlæg. Dem lover jeg dig, at der kommer flere af! Tak fordi du følger med Sarah ❤️

Kommenter