Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

19. august 2019

Eh, hvor jeg synes det er ubarmhjertigt, at det allerede er mandag, ovenpå denne weekend der ikke just er værd at huske på. Dagen skal bruges under dynen og på at sove den sidste slat sygdom væk, så jeg forhåbentlig i morgen er helt på toppen igen, klar til at forcere en ny uge, der heldigvis ser ud til at byde på rare sommertakter. Den havde jeg godt nok nået at savne, sommeren, ovenpå den forgangne uges efterårsvejr og weekendens uafbrudte regn. Håber den bliver august ud, og måske sågar ind i september, som jeg også så småt er begyndt at glæde mig lidt til. Min absolutte yndlingsmåned, og som jeg er allerede mentalt er gået igang med at lægge rare planer for. Fødselsdagsplaner, velværeønsker, arbejdsambitioner og boligbedrifter at kaste mig over. 

Nåh, det var september. Der er lige et par uger endnu, og i første omgang gælder det mit mandagsskriv med tilbageblikket på den forgangne uge, der heldigvis bød på en god bunke herligheder, inden weekendens tromlede henover alt overskuddet.

II Verdens bedste morgenstart. Greenie bowl, velværeapoteket og tid i ro og mag at få overblikket over dagens dont. Sådan gad jeg godt, at hver dag kunne starte. Det gør den ikke, skulle jeg hilse at sige, men derfor glæder det mig også ekstra, når det lykkes, og jeg kan leve højt på sådan en morgen resten af ugen II

II Nolas yndlingsbeskæftigelse lige for tiden er at beordre os til at hjælpe hende op i hendes dukkeklapvogn – eller dukkevogn og efterfølgende blive trillet rundt i lejligheden. Lille kommandant, er hun. Men hvad et par håbløse førstegangsforældre ikke gør for at holde afkommet muntert … II

II Flot onsdagsselskab i form af bedsteveninden, campari spritz og byens bedste pasta hos Mangia. Det gjorde jeg gerne igen på onsdag! II

II Søde fredagsvenner på La Neta. Til tidlig aftensmad i børnehøjde. Jeg er vild med det!  II

II Game on. Efter den tidlige fredagsmidddag gik vi hjem og lagde an til spilledyst. Scrabble med dyner på gulvet og popcorn i kort afstand. Sådan en hyggelig måde at være sammen på. Ikke mindst fordi jeg vandt, hvilket altid er vigtigt for spilhyggen, haha II

II Den sødeste lille sygehjælper, der heldigvis var rimelig overbærende med at hendes forældre har været et frygtelig kedeligt og uoplagt selskab i weekenden. Tror vi var flere der glædede os til, at vuggestuen åbnede igen i dag, ahem II

 • Reply
  Signe Op.
  19. august 2019 at 12:58

  Åh, sikke dog en modbydelig omgang! Det er virkelig, som om al ens livsmod og energi forsvinder med ud i toilettet lidt ad gangen 😳(Bør man egentlig ikke underrette én eller anden (fødevare)myndighed, hvis man får madforgiftning på en restaurant? Fire mennesker kan jo ikke være et tilfælde.. 🤔)
  Rigtig god bedring til jer! 😊

  • Reply
   merimeri
   21. august 2019 at 9:42

   Det viste sig at være en vuggestue-ting, da halvdelen af forældrene på stuen, har været lagt ned med maveonde i weekenden. Utroligt nok var Nola bare ikke ramt. Så La Neta går fri af mistanken, og jeg har også slettet den del fra indlægget.

Kommenter