Bryllup

BRYLLUPSPLANLÆGNING: AT FINDE ET VENUE

27. juli 2019

Jeg er alene hjemme i aften, og efter at have puttet Nola, har jeg slået mig ned i sofaen. Med The Act kørende på HBO, appelsinyoghurt og chokoladecrüsli (seriøs guilty pleasure for tiden) og computeren i skødet. Et setup der passer mig glimrende, for jeg har nemlig et hængeparti med vores bryllupsplanlægning. At finde et venue. En ting vi håber, at kunne sætte flueben ved inden 1. september, men som vi har sværere ved, end vi lige havde regnet med.

Vi har været ude at se tre steder indtil videre. En af mulighederne er allerede udelukket, fordi det sted kun har bevilling til arrangementer indtil klokken 03, og de to andre er vi stadig lidt uafklarede omkring. Det ene sted mangler ét eller andet, som jeg ikke rigtig kan sætte fingeren på, og det andet er lidt dyrere, end vi umiddelbart har budgetteret med, men kan ellers noget. Og så har vi to steder mere i baghånden, som vi overvejer at skulle ud at se. Men vi mangler i den grad en referenceramme, når vi er ude at se på venues, fordi hverken Mads eller jeg har været til specielt mange bryllupper, og derfor ikke helt ved, hvad vi kigger efter og hvordan vi drømmer om, at det skal være.

Det vi ved er, at det skal være et septemberbryllup, at det helst skal holdes her i København og at stedet gerne må være lidt råt/uformelt. And that’s about it. Så, hvis nu nogle af jer kender til venues, der kunne passe på de rimelige brede rammer, så sig endelig til. Derudover ville jeg elske at høre fra jer, hvis I har minder om detaljer fra et bryllup, der lige var prikken over i’et og gjorde den bedste fest endnu bedre.

Når lokalet er på plads, skal vi nemlig igang med at finde ud af, hvordan rammerne skal udfyldes, og vi kunne i den grad godt bruge lidt inspiration fra mere erfarne bryllupsgæster, end vi er.

 • Reply
  Julie
  27. juli 2019 at 22:20

  Jeg kender desværre ikke til nogen steder i København, men jeg vil bare lige slå et slag for den store brudegruppe på Facebook (bryllup – jeg skal giftes). Den har været fuldstændig uundværlig i min egen bryllupsplanlægning! Skal selv giftes om 3 uger. Glæd jer, det er så hyggeligt at gå og planlægge! 😀

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:01

   Uh dét er et godt tip Julie, og jeg har straks anmodet gruppen 😍

 • Reply
  Charlotte
  27. juli 2019 at 22:27

  Vi blev gift sidste sommer i Københavns Roklub et stenkast fra vbro, hvor vi boede. Der er så fin udsigt ud over Skibbroen med husbåde og en lille kanal. Lejen var en weekend fre-søn kl 12 til 10.000. Plads til 100 gæster (vi var 75 og det var perfekt), dansegulv og bar m. fadølsanlæg. Super fint sted – især hvis man spicer det op med a table story, smukke blomster og pynt. Jeg kunne først ikke lige se hvordan lokalet og de blå stole + Folkestole kunne blive, som jeg gerne ville have det, men det var simpelthen et genialt venue. Vores fest var så fed og endte kl 6 om morgenen. Og folk kunne cykle hjem.
  Et tip (som klubben selv foreslog) er at melde sig ind i roklubben – så får man lejen for det halve 😉 Det er der ikke mange venues, der kan hamle op med. Rigtig god bryllupsplanlægning!

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:06

   Tusind tak for tip Charlotte – det lyder virkelig som en fantastisk fest! Det må vi kigge nærmere på, for nej den leje har vi endnu ikke fundet steder, der matcher. Der nærmer vi os istedet de 30.000kr, og det er altså virkelig et stort indhug i budgettet, når der ikke følger andet med.

 • Reply
  Catharina
  27. juli 2019 at 23:56

  Vi har været til bryllup i Pakhus, Bryggen. Fede og rå lokaler.
  I september skal vi til bryllup på Tango Bar som også ligger på Bryggen.

  Pladeværkstedet Eventhal på Refshaleøen ser virkelig fedt ud, men jeg har aldrig været der.

  Min mand og jeg blev også gift i september (2016) og det blev holdt i Fodby Forsamlingshus ikke langt fra Næstved 😉 Det var billigt og vi kunne gøre præcis hvad vi ville med lokalet. Vi ønskede en uhøjtidelig stemning og en god fest. Det fik vi 😉

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:08

   Uh dejligt med hele to tips til locations. Dem vil vi tjekke ud! Pladeværkstedet har vi også haft overvejet, men det virker pludselig aom et sted, alle allerede har været til bryllup ved, og vi drømmer nok lidt om at finde et sted der ikke er alt for populært. Hvis det da er muligt 😅
   Lyder som om I havde en skøn fest. Og min familie ville elske tanken om et bryllup lidt tættere på Næstved 😉

 • Reply
  Natasha
  28. juli 2019 at 7:33

  Kære Line

  Vi har været til to bryllupper der lyder som kunne være henad noget I kunne tænke jer, på Pladeværkstedet på Refshaleøen og Tribecca på Nørrebro. Kan anbefale begge steder 🙂 vi blev gift på hotel Josty i Frederiksberg have, som i den grad kan anbefales, men er alt andet end rustikt.

  Jeg tror mit bedste råd er at afklare dig med hvor meget du/I egentlig selv vil. Jeg hører mange som fortryder at de skal bruge dagen efter på oprydning osv. Vi valgte at stedet skulle stå for det meste, inkl blomster, kage og pynt. Det var ret vigtigt for os at dagen kunne nydes, og jeg/vores venner ikke skulle koordinere eller bruge dagen før/morgenen på at pynte op, hente bestik etc. Når det er sagt kan det sagtens lade sig gøre, jeg var bare glad for at jeg kunne bruge dagen efter i min mands selskab, og ikke skulle rydde op inden et bestemt tidspunkt. Jeg ved DIY er meget oppe i tiden, men lige her er jeg glad for ikke at skulle gøre det selv 😉

  Håber du kan bruge det til noget 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:16

   Kære Natasha, tusind tak for dine gode anbefalinger og tanker! Vi har faktisk haft talt om begge steder. Pladeværkstedet faldt på, at alle efterhånden allerede har været til et bryllup der, og vi drømmer lidt om noget mindre brugt. Hvis det da overhovedet lader sig gøre 🙈 Tribecca har vi været lidt betænkelige ved om det føltes for meget som en fest på en restaurant, men måske det ikke er tilfældet – I er flere der anbefaler det! Vi må ud og se det an 🤩 Og det bliver helt klart også en opgave for mig ikke at påtage mig for meget arbejde, for jeg vil så nødigt skulle agere wedding planner på dagen. Samtidig kender jeg også mig selv godt nok til at vide, at jeg nok ikke kan slippe detaljerne helt – rengøringen slipper jeg dog med garanti gerne!

 • Reply
  Julie Koch
  28. juli 2019 at 7:52

  Jeg har også været til 2 bryllupper på Pakhus Bryggen. Det har været SÅ fint!

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:10

   Skønt med flere anbefalinger til samme sted. Det må vi tjekke ud! Tak Julie 💞

 • Reply
  Sophia
  28. juli 2019 at 8:30

  Hej Line! Årh, bryllupsplanlægning er det skønneste 🙂 Vi holdt vores bryllup hos Tribeca Nxt Door i NV. Vi gik også efter, at det skulle være i Kbh. og råt, men stadig gearet til en klassisk bryllupsfest. Det var vi SÅ glade for. De var gode at tale med og fleksible osv. Tror vi havde bevilling til kl. 04 🙂 Sig endelig til, hvis I vil høre mere. Fortsat god jagt.

  • Reply
   merimeri
   28. juli 2019 at 15:19

   Tusind tak for tippet Sophia – Tribecca er godt et af de steder, vi har haft i tankerne, men var lidt nervøse for, om det ville føles for meget som en fest I en restaurant. Men det lyder ikke til at være tilfældet, så vi må ud og kigge 😍 glæder mig sådan til venue er på plads, så vi kan gå igang med at fylde rammerne ud med alle de ting, vi drømmer om for dagen!

 • Reply
  Karoline
  28. juli 2019 at 15:29

  Hej Line.
  Soho i Kødbyen er også et fedt, råt og centralt venue hvor jeg har været til fest før. Det samme synes jeg også at The Lab i NV er 🤩✨ God fornøjelse!

  • Reply
   merimeri
   2. august 2019 at 6:48

   Hej Karoline, tusind tak for at spille ind med input. The Lab er faktisk det sted, der er ude af billedet igen, fordi musikken skal slukkes kl 02 og festen slutte kl 03. Så ærgerligt! Men måske vi skulle kigge nærmere på SoHo. Har været der til et par events tidligere og havde ikke tænkt bryllups-materiale, men det skal da have chancen!
   Klem

 • Reply
  Iben
  13. august 2019 at 10:59

  ‘Påmånen’ er et nyt og helt anderledes sted. Et nedlagt gartneri i Rude skov som er så fint og vil være en anderledes, rå og festlig ramme til et september bryllup. Tæt på naturen og med mulighed format skabe en ramme som du og dine gæster ikke glemmer. De har en facebook side hvor man kan se lidt, men man skal tage derud forbi. Held og lykke. Det er en fantastisk ring og fest!

 • Reply
  Kristina
  17. august 2019 at 2:02

  Hej søde Line.

  Vi har lige holdt vores bryllup på Pladeværkstedet på Refshaleøen.

  Musikken skal slutte kl.4, hvilket var perfekt timing for os, da 2/3 af gæsterne var taget hjem, og det kun var venner der var tilbage.

  Det er perfekt råt og uformelt og meget ugeneret.

  Måske det kunne være noget?

  Knus Kristina

 • Reply
  Kristina
  17. august 2019 at 2:03

  Du må i øvrigt sige til hvis du vil se billeder fra festen – vi havde heller ikke den fjerneste idé om hvad vi lavede, men resultatet blev rigtig godt.

Kommenter